WIL JE IETS WETEN?

HIERONDER VIND JE DE
ANTWOORDEN OP DE
MEEST GESTELDE VRAGEN

ALGEMEEN

Wie of wat is BaanTreffers?
BaanTreffers is een jong en energiek werving- en selectiebureau en uitzendbureau dat actief is in Veghel, Uden, Schijndel en omgeving. We zetten ons dagelijks in om het werkgeluk in de regio te bevorderen. Dit doen we door te bemiddelen tussen werknemers en bedrijven in alle branches en op alle niveaus met de focus op de lange termijn; zowel in dienstverbanden voor onze medewerkers als in samenwerkingen met onze opdrachtgevers. Benieuwd naar de gezichten achter BaanTreffers? Klik dan hier voor onze teampagina.
In welke regio is BaanTreffers actief?
Ons gezellige kantoor is gevestigd aan het Stadhuisplein in Veghel. Bij BaanTreffers vind je alleen banen in de buurt, zodat je lekker met de fiets naar je werk kunt (als je wil natuurlijk ). We zijn actief in een straal van 20 kilometer rondom Veghel dus denk aan o.a. de gemeentes Meierijstad, Maashorst, Bernheze en Boekel.
Waarom kies je voor BaanTreffers?

BaanTreffers is er voor werkzoekenden en bedrijven die ambitieus en positief in het leven staan. BaanTreffers zoekt graag de samenwerking op: korte lijntjes, snel schakelen en samen zorgen voor een succesvolle match. Maar dat is niet alles.. Dit is waarom je voor BaanTreffers kiest:

 • Werkgeluk staat bij ons op 1
 • De focus op banen voor de lange termijn
 • We zijn persoonlijk en kijken verder dan een vacature of cv ‘lang’ is
 • Lokale focus met een sterk netwerk in de regio
 • Profielen en banen op elk niveau en in elke branche
Wat doet BaanTreffers anders dan andere werving-, selectie-, uitzend- en detacheringsbureaus?

BaanTreffers is persoonlijk, betrokken, oprecht en informeel. We zijn met een klein team en hierdoor zie je altijd dezelfde gezichten en weet je met wie je spreekt. Bij BaanTreffers is alles -gewoon- goed geregeld. Daarnaast ligt onze focus op banen voor de lange termijn in de regio Veghel.

Wat is detacheren?
BaanTreffers is een arbeidsbemiddelingsbureau en zodra er een perfecte match is gemaakt, zijn er 2 contractvormen mogelijk: detacheren of werving & selectie. Bij de optie detacheren ontvang je als medewerker jouw eerste contract via BaanTreffers. Dat betekent dat BaanTreffers het juridisch werkgeverschap en de salarisadministratie op zich neemt. BaanTreffers betaalt het salaris uit volgens de voorwaarden en/of cao van het bedrijf. De werkgever wordt hierin ontlast en de werknemer blijft verbonden aan BaanTreffers. Uiteraard met de intentie om hierna bij het bedrijf zelf in dienst te treden. Lees meer over onze diensten.
Wat is werving & selectie?
BaanTreffers is een arbeidsbemiddelingsbureau en zodra er een perfecte match is gemaakt, zijn er 2 contractvormen mogelijk: detacheren of werving & selectie. Bij de optie werving & selectie treed je als medewerker direct in dienst bij de werkgever. Dat betekent dat BaanTreffers de bemiddeling heeft verzorgd, maar vervolgens niet actief betrokken blijft wanneer de medewerker eenmaal start. Lees meer over onze diensten.
Mijn vraag staat er niet tussen. Hoe neem ik contact op?
Op onze contactpagina vind je onze gegevens of kun je een bericht achterlaten. Je mag jouw vraag ook mailen naar info@baantreffers.nl. Verder zijn we tijdens kantoortijden (maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur) telefonisch bereikbaar op 0413-747163 en staat de deur van ons kantoor voor je open: Stadhuisplein 121 in Veghel. Tot snel!

 

WERKZOEKEND

Kan BaanTreffers mij helpen in de zoektocht naar een nieuwe baan?
Jazeker! BaanTreffers bemiddelt op elk niveau en in elke branche. Schrijf je in als werkzoekende of bekijk de openstaande vacatures en solliciteer direct op een vacature die jou interessant lijkt. Vervolgens neemt BaanTreffers contact met je op en plannen we een kennismakingsgesprek in bij ons op kantoor. Hierin worden jouw wensen, motivatie, talenten en werkervaring uitgebreid besproken.

 

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure?
Hier lees je hoe jij in 6 stappen jouw nieuwe werkgeluk vindt!

 

Zijn er kosten aan verbonden of zit ik ergens aan vast als ik me inschrijf?
Nee, als werkzoekende helpt BaanTreffers jou vrijblijvend én zonder extra kosten. Ook wanneer je via BaanTreffers aan de slag gaat, brengen we jou niets in rekening. Deze kosten zijn voor de werkgever.
Wat zijn de voordelen van werken via een werving- selectie- en uitzendbureau, zoals BaanTreffers?

Er zijn verschillende voordelen! We zetten ze graag voor je op een rijtje:

 • Je hoeft niet op meerdere plekken te solliciteren. Je solliciteert of schrijft je in bij BaanTreffers en samen bekijken we welke vacature(s) en/of bedrijven het beste bij jou passen. BaanTreffers heeft een groot netwerk van verschillende bedrijven in de regio Veghel en tijdens een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor kunnen we goed inschatten welke functies en/of bedrijven bij jou passen.
 • We kijken verder dan jouw cv, we denken graag met jou mee en bespreken uitgebreid jouw wensen, talenten en motivatie. Je kunt met ons alle kanten op, ook als je een nieuwe sector wil leren kennen of een carrièreswitch wil maken. Wil je hier eens over in gesprek, schrijf je dan direct in.
 • Voordat je bij een bedrijf op gesprek gaat, vertellen wij jou alvast alles over de organisatie: feitjes, werksfeer, teamsamenstelling, arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden bijvoorbeeld. Zo ga je goed voorbereid op gesprek en heb je alvast een goed beeld van jouw toekomstige werkgever.
 • Je kunt altijd bij ons terecht. Wanneer je werkt zoekt maar ook zodra je eenmaal aan het werk bent. We zijn er om je te ondersteunen tijdens salarisonderhandelingen, geven uitgebreide uitleg over jouw contract en we blijven jouw tussenpersoon. Je kunt altijd met ons sparren en jouw successen of twijfels bespreken.
 • We gaan er niet van uit, maar stel dat jouw nieuwe baan toch geen goede match blijkt, dan zoeken we meteen verder naar een nieuwe, passende baan.

 

Hoe kan ik solliciteren op een vacature?

Bekijk onze vacatures hier en kies één of meerdere vacatures die bij je passen. Vervolgens:

  • Scrol naar beneden en klik op de zwarte knop ‘Solliciteren’.
  • Vul jouw gegevens in en voeg eventueel jouw cv en motivatiebrief toe.
  • Klik op het witte vakje ‘Ik ben geen robot’ en klik vervolgens op ‘Sollicitatie verzenden’.

BaanTreffers krijgt automatisch bericht van jouw sollicitatie en neemt z.s.m. contact met je op.

 • Heb je nog vragen of wil je liever anders solliciteren? Dat kan! Bel naar 0413-747163 of mail naar info@baantreffers.nl.
 • Problemen met solliciteren of hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

 

Ik zie geen vacature op de vacaturepagina die bij mij past. Kan BaanTreffers mij toch helpen?
Staat jouw droombaan er niet tussen? Niet getreurd! Schrijf je in als werkzoekend zodat we je alvast kennen. We gaan graag met je in gesprek zodat we weten wat jouw ambities, talenten en wensen zijn. Zodra we jouw ideale baan gevonden hebben, nemen we direct contact met je op!

 

Ik heb nog geen cv (curriculum vitae). Hoe maak ik deze?

Heb je nog geen cv of is deze gedateerd? Hier vind je onze tips voor jouw cv!

Ik wil graag een motivatiebrief toevoegen aan mijn sollicitatie of inschrijving. Wat is hierin belangrijk?
Benieuwd hoe je een goede motivatiebrief schrijft? Hier vind je onze tips!
Hoe gaat BaanTreffers om met mijn persoonlijke gegevens?
BaanTreffers vindt jouw privacy belangrijk. Wij gaan dan ook te allen tijde zorgvuldig met jouw gegevens om. Lees hierover meer in ons privacy statement. Uiteraard gaan wij discreet met jouw sollicitatie om en zullen wij nooit zonder jouw toestemming een referentie inwinnen of contact opnemen met jouw huidige werkgever.
Ik ga werken via BaanTreffers. Verdien ik minder dan medewerkers die direct in dienst zijn bij het bedrijf zelf?
Nee. Je verdient evenveel als medewerkers in dezelfde rol die een contract bij het bedrijf zelf hebben. We zijn wettelijk verplicht hetzelfde salaris uit te betalen. Volgt jouw nieuwe werkgever een cao? Dan wordt je ingeschaald in de juiste functiegroep en functiejaar. Verder heb je recht op o.a. dezelfde reiskostenvergoeding, ADV-regeling, toeslagen, periodieken en onkostenvergoedingen als jouw collega’s.
Ik werk via BaanTreffers. Wanneer wordt mijn salaris uitbetaald?
Afhankelijk van de gemaakte afspraken met jouw feitelijke werkgever is dit eens per week of eens per 4 weken.

WERKGEVER

Ik zoek personeel. Kan BaanTreffers mij helpen?
Jazeker! BaanTreffers is een arbeidsbemiddelingsbureau dat actief is in de regio Veghel, Uden, Schijndel en omliggende dorpen. We bemiddelen in alle branches en op alle niveaus. Neem contact met ons op of meld direct jouw vacature aan.
Hoe snel kan BaanTreffers mij helpen aan personeel?
BaanTreffers heeft een lange termijnvisie en kwaliteit vinden wij belangrijk. Kennen we jouw bedrijf nog niet, dan maken we eerst graag persoonlijk kennis en stellen we een samenwerkingsvoorstel op. Lees hier meer over onze manier van werken. Heb je haast, dan kan dit binnen een paar dagen geregeld zijn, zodat we snel voor je aan de slag kunnen. Met die lange termijnvisie bedoelen we zowel de samenwerking tussen jou en ons als het dienstverband van onze medewerkers. BaanTreffers is niet gespecialiseerd in het snel op- en afschakelen van flexibel personeel.

 

Wat zijn de voordelen van werken met een werving- selectie- en uitzendbureau, zoals BaanTreffers?

Er zijn verschillende voordelen! We zetten ze graag voor je op een rijtje:

 • BaanTreffers is gespecialiseerd in de werving van personeel. We hebben de expertise en de juiste middelen in huis om ook voor jouw bedrijf de juiste medewerker(s) te vinden. Dit bespaart jou niet alleen tijd, maar ook kosten voor andere wervingskanalen. We zoeken hierin overigens wel graag de samenwerking op: korte lijntjes en snel schakelen zodat we er samen voor zorgen dat die ene medewerker bij jouw bedrijf aan de slag gaat.
 • BaanTreffers heeft een groot netwerk in de regio Veghel, Uden en Schijndel. We spreken veel werkzoekenden en maken ze graag enthousiast over jouw bedrijf en jouw vacature.
 • Zodra we de werving opstarten, doen we dit zowel reactief als proactief. We schrijven pakkende vacatureteksten, plaatsen deze o.a. op regionale en landelijke vacaturesites én we gaan proactief op zoek naar kandidaten die passen binnen jouw profiel.
 • We doen een uitgebreide screening en voorselectie. Wanneer we een kandidaat aan jou voorstellen, hebben wij diegene al uitgebreid gesproken en zijn wij ervan overtuigd dat hij of zij past in de functie én binnen jouw bedrijf.
 • Middels een uitzend- of detacheringscontract behoud je als organisatie meer flexibiliteit, loop je minder risico en bespaar je tijd. Omdat wij het juridisch werkgeverschap op ons nemen, nemen we het risico op ziekte bij je weg en zijn wij verantwoordelijk voor de werkgeverslasten en de salarisadministratie. Wil je een medewerker voor de lange termijn aan jouw organisatie binden, dan zorgen we er met een detacheringscontract voor dat je de werknemer na afloop nog één of meerdere tijdelijke contracten kunt aanbieden.
 • Als specialist op het gebied van personeel, denken wij graag met jouw organisatie mee. Indien gewenst stellen we samen een profiel op, geven we advies over de arbeidsvoorwaarden en/of contractvorm en houden we je op de hoogte m.b.t de laatste ontwikkelingen en trends op de arbeidsmarkt.
Welk loon betaal ik?
Je betaalt een medewerker van BaanTreffers precies hetzelfde als dat je een medewerker in dezelfde rol in eigen dienst zou betalen. We mogen hier wettelijk gezien geen onderscheid in maken. Volgt jouw organisatie een cao? Dan wordt de medewerker ingeschaald in de juiste functiegroep en functiejaar. Ook nemen we de reiskostenvergoeding, ADV-regeling, toeslagen, periodieken en onkostenvergoedingen over.

Wat zijn de kosten voor uitzenden of detacheren en werving & selectie?

We werken volgens het ‘no cure no pay’ principe. Dat wil zeggen dat je pas gaat betalen zodra een medewerker via BaanTreffers geworven is en daadwerkelijk gaat starten bij jouw bedrijf. Er wordt onderscheid gemaakt tussen uitzenden of detacheren en werving & selectie:

 • Bij werving & selectie brengen we een eenmalige fee in rekening, gebaseerd op het jaarsalaris van de kandidaat. Je neemt de medewerker vervolgens zelf in eigen dienst.
 • Wil je een medewerker op uitzend- of detacheringsbasis laten starten dan nemen wij het juridisch werkgeverschap op ons en word je als organisatie ontlast in de salarisadministratie en nemen wij de werkgeverslasten en bijbehorende risico’s (o.a. ziekte) op ons. Daarnaast behoud je flexibiliteit voor de langere termijn. Per gewerkt uur vermenigvuldigen we het uurloon van de medewerker met onze omrekenfactor. Uurtje factuurtje dus.
 • Nieuwsgierig wat het beste past bij jouw bedrijf en vacature(s)? Neem contact op met BaanTreffers om de mogelijkheden te bespreken.

Lees meer info over onze diensten.

 

Kan BaanTreffers mij helpen met andere personeels- en HR-gerelateerde zaken?
We denken graag met je mee en bekijken graag samen of onze expertise jouw bedrijf ook op een andere manier verder kan helpen. Neem contact met ons op om jouw vraag te bespreken.

 

Staat je vraag hier
niet tussen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

× Stuur een appje