ZIJN WIJ EEN MATCH?

Dan werken we graag samen!

Ben jij een bedrijf in gemeente Meierijstad, Maashorst of Bernheze dat ‘het’ snapt, dat ambitieus en positief in het leven staat? Dat bedrijf waar medewerkers energie van krijgen én waar ze graag energie in willen steken? Dan is BaanTreffers het werving-, selectie- en uitzendbureau voor jou! We zoeken graag de samenwerking op: korte lijntjes, snel schakelen en er samen voor zorgen dat die ene medewerker bij jouw bedrijf aan de slag gaat.

raket BT

Dit maakt
baantreffers uniek

Wij zijn een jong en energiek arbeidsbemiddelingsbureau dat zich dagelijks inzet om het werkgeluk in de regio te bevorderen. Dit doen we door te bemiddelen tussen werknemers en bedrijven in de omgeving Veghel. We zijn een werving-, selectie- en uitzendbureau als ieder ander. Maar.. we doen het nét even anders.

Werkgeluk staat bij ons op 1
Omdat wij ervan zijn overtuigd dat werkgeluk de belangrijkste arbeidsvoorwaarde is voor een goede, duurzame en succesvolle toekomst. cat zwart
Focus op de lange termijn
Bij BaanTreffers geen korte opdrachten van een paar weekjes. We hebben onze focus op de lange termijn: zowel in dienstverbanden van toekomstige medewerkers als in onze samenwerking met jou en jouw bedrijf. termijn
Actief in Veghel, Uden, Schijndel en omgeving
Met onze lokale focus hebben we een groot en sterk netwerk in gemeentes Meierijstad, Maashorst, Bernheze, Boekel en omstreken. Iedereen is welkom op ons gezellige kantoor in hartje Veghel! fiets

 

Bemiddeling in alle branches, op alle niveaus

Of je nou een starter of een ervaren kracht zoekt, een nieuwe collega in de logistiek, techniek, administratie of sales… BaanTreffers werft alle profielen.

niveau

 

We zoeken de samenwerking op
Samen met jou werken we toe naar 1 doel; het vinden van de happy match! happymatch

 

Hoe vinden wij
het talent dat jij zoekt?

Meld je vacature aan, neem contact met ons op of bekijk onze diensten. We bepreken de mogelijkheden graag!

Hoera een happy match!

Je kunt een nieuwe collega aan het team toevoegen en de vacature is vervuld. Samen bespreken we de contractvorm en maken alles administratief in orde.

happymatch

Onze diensten

Vinden we jouw ideale kandidaat – en dat doen we! – dan bepaal jij op welke manier deze collega in dienst treedt:

Werving & Selectie

Je biedt de kandidaat zelf een contract aan en neemt de nieuwe collega direct zelf in dienst. Jij bepaalt zelf de voorwaarden en creëert hiermee direct een sterke binding. Je betaalt ons vervolgens een fee, die we vooraf zijn overeengekomen. No cure no pay.

Uitzenden of Detacheren

Je kunt de kandidaat ook via BaanTreffers laten starten. Wij zorgen met een uitzend- of detacheringscontract voor het juridisch werkgeverschap en word je ontlast in de salarisadministratie en de bijbehorende risico’s. Samen bekijken we welk contract het beste past. Alles in overleg en alles op maat.

Payrolling

Jullie werven de mensen, wij regelen de rest. Denk hierbij aan het opmaken van het contract en de uitbetaling van het salaris. Ook de risico’s bij ziekte en ontslag nemen wij voor onze rekening.

× Stuur een appje