Uitzendbureau in Uden

Uitzendbureau in Uden?

Op zoek naar tijdelijk werk of een vaste baan in Uden? Uitzendbureau BaanTreffers biedt volop werk aan in gemeente Uden. Je kan bij ons terecht voor fulltime en parttime werk vacatures in gemeente Uden. Maar ook voor tijdelijk werk ben jij bij ons aan het juiste adres. Wij hebben de leukste banen voor starters, juniors en mediors in Uden, Veghel en Schijndel.

Jouw werkgeluk staat bij ons voorop

Wij zijn geen standaard uitzendbureau. Wij doen het nét even anders. Dat zegt natuurlijk iedereen. Maar wij onderscheiden ons in de markt door onze focus op werkgeluk. Want wie wil er nou niet blij worden van zijn/haar werk? Wij willen dat jij op zondag al staat te springen om maandag weer naar je werk te gaan. Maar we willen ook dat jouw nieuwe werkgever blij is met jouw inzet, kennis, kunde en persoonlijkheid. Voor elke functie zijn andere vaardigheden en skills vereist. Dus er is nooit 1 ideale kandidaat die past bij alle bedrijven in de regio.

Wij zijn steengoed in het samenbrengen van werkzoekenden en werkgevers in Uden. En zoeken naar een ‘match made in heaven’. Wat als jij blij bent met je werk: ben je innovatiever, meer betrokken, minder vaak ziek en productiever. Dat is niet alleen voor jezelf fijn, maar ook voor jouw nieuwe werkgever.

Wat voor vacatures in Uden?

Wij hebben vacatures in diverse branches: van horeca en techniek tot zorg en logistiek. Het kan gaan om fulltime maar ook om parttime banen. Bij onze vacatures zie je ook een salaris indicatie staan. Zo heb je direct een inschatting van wat je gaat verdienen. Bekijk hier alle vacatures in Uden.

Sommige vacatures komen niet op de site te staan. Omdat wij een ruim bestand met kandidaten hebben. En bij nieuwe vacatures al precies weten wie van onze kandidaten perfect past bij de betreffende functie. Wil jij ook in ons bestand komen te staan zodat we je direct bellen als wij jouw ‘match made in heaven’ hebben gevonden? Schrijf je dan hier snel in.

Waar vind je uitzendbureau BaanTreffers?

Je vindt ons op 15 minuten rijden van Uden, in het centrum van Veghel. Je kan er gratis voor de deur parkeren.
Liever met het OV? Vanaf het busstation in Uden ben je met Arriva Bus 305 in een kwartiertje in Veghel (stap uit bij halte Oprit N265) vanaf daar is het een paar minuten lopen. Tot snel!

Adres:
Sluisstraat 29
5462 CA Veghel
Tel: 0413- 747 163
Mail: info@baantreffers.nl

 

WhatsApp chat