WERKEN & LEREN

Werken, leren én geld verdienen. Dat klinkt ideaal!

En dat is het ook. Er zijn kansen genoeg! In de regio Uden-Veghel zijn een heleboel bedrijven op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde krachten die graag een vak willen leren. Wij kennen deze bedrijven, omdat we al jaren in de regio actief zijn.

Jij investeert tijd en energie in een bedrijf en het bedrijf investeert in jou. Op deze manier krijg jij alle ruimte en aandacht om een vak te leren. Anderzijds heeft het bedrijf er aan jou een nieuwe, frisse en gedreven werknemer bij. Win-win dus!

BaanTreffers gaat met jou in gesprek en samen kijken we uitgebreid naar bedrijven en functies die jij interessant vindt. Je volgt geen jarenlange theoretische opleiding, maar leert het vak ‘gewoon’ in de praktijk. Natuurlijk krijg je een goed inwerktraject, dat is onze eis naar de werkgever. Want jij en jouw toekomst zijn voor ons het allerbelangrijkst!

HOE GAAN WIJ TE WERK?

We plannen een afspraak op het BaanTreffers kantoor in Veghel en we maken uitgebreid kennis onder het genot van een kop koffie of thee. We hebben het dan gewoon eens over jou. Over jouw keuzes,  jouw hobby's, jouw wensen, jouw ambities en jouw toekomst.

Vervolgens gaan wij op zoek binnen ons netwerk.

Als je het fijn vindt, draai je eens een dagje mee bij verschillende bedrijven. Om te kijken of het vak je aanspreekt, om de sfeer te proeven en natuurlijk om te zien of er een goede klik is met het bedrijf. Je investeert ten slotte in jouw toekomst en het bedrijf in een nieuwe medewerker voor de lange termijn. Een plek waar jij je thuis voelt is daarbij een belangrijk begin!

WAAR MOET JE AAN DENKEN? 

Sleutel jij in je vrije tijd graag aan brommers? Dan ligt jouw toekomst misschien wel in de technische hoek! Ben je graag buiten of houd je van afwisseling, dan gaan we op zoek naar een baan waarin je veel op locatie aan de slag gaat. Veel bedrijven staan te springen om handige medewerkers, maar ook in de zorg, logistiek of administratie heeft BaanTreffers meer dan genoeg opties!

Ervaring of opleiding is niet belangrijk. Jouw wil om te werken én een vak te leren is wat telt!

BEN JIJ KLAAR VOOR EEN MOOIE TOEKOMST? 

Schrijf je in via onderstaande button, bel of mail ons. Wij nemen snel contact met je op!

Voorbeelden van wat jij kunt leren….

Timmerman

Kunststoflasser

Accountmanager

Verzorgende

Heftruckchauffeur

Magazijnmedewerker

Agrarisch medewerker

Teamleider logistiek

Montagemedewerker

Houtbewerker

Administratief medewerker

Machinist

Productiemedewerker

Monteur zonnepanelen

IT-engineer

Schilder

Elektromonteur

Salesmedewerker

Woningstoffeerder

Chauffeur

Kok

Reachtruckchauffeur

WhatsApp chat