Uitzendbureau Schijndel

Uitzendbureau bij Schijndel

Op een kwartiertje rijden vanaf Schijndel vind je uitzendbureau BaanTreffers. Wij zijn een uitzendbureau gericht op startend, junior en medior personeel. En hebben de leukste banen bij bedrijven in Schijndel, Meierijstad en omgeving. We zijn gevestigd in het centrum van Veghel. En zijn uitstekend bereikbaar met het OV, auto en de fiets. Je parkeert bij ons gratis voor de deur.

Geen uitzendbureau zoals ieder ander

Nee, wij zijn geen standaard uitzendbureau. Want wij helpen je aan een baan waar je écht gelukkig van wordt. Wij zorgen dat het werk en het bedrijf bij jou past. Zodat jij elke dag met een ‘big smile’ naar je werk gaat. Dat vinden wij belangrijk. Werkgeluk zou volgens ons namelijk een arbeidsvoorwaarde moeten zijn.

Ook je droombaan vinden?

Wil je snel aan de slag in Schijndel? Kijk dan bij onze vacatures of er een leuk functie bijstaat. Je vindt er fulltime en parttime vacatures op verschillende niveaus. Heb je een vraag over de vacature? Bel dan 0413 – 747 163 of mail naar info@baantreffers.nl.

Staat er nog geen passende vacature voor je bij? Dan gaan we graag voor je op zoek naar jouw droombaan. Schrijf je dan hier in of maak een kennismakingsafspraak. Wij zorgen dat de koffie klaar staat en gaan op zoek naar een baan die 100% bij jou past.

Werken en leren in Schijndel

Veel bedrijven in Schijndel zijn op zoek naar kandidaten die een vak willen leren. Je hoeft niet in de schoolbanken te gaan zitten. En ervaring en opleiding zijn niet belangrijk. Deze werkgevers leren jou in de praktijk een vak. En het leuk hieraan? Je verdient ook nog eens geld mee.

Waar vind je ons?

Ons kantoor is gevestigd aan de Sluisstraat 29 in Veghel. Op slechts 600 meter van de Markt. Kom je met de auto? Via de Veghelsedijk rij je zo Veghel binnen en parkeer je je auto bij ons voor de deur. Kom je met de bus? Pak dan lijn 306 van Arriva. Met de fiets ben je vanuit Schijndel een half uur onderweg, en je werkt ook nog eens aan je conditie 🙂

Heb je een vraag, wil je je inschrijven of ben je op zoek naar gedreven medewerkers in Veghel, Schijndel, Uden of omgeving? Bel 0413 – 747 163, mail naar info@baantreffers.nl of gebruik ons contactformulier.

 

 

WhatsApp chat