Uitzendbureau bij Schijndel

Uitzendbureau Schijndel

De leukste vacatures in Schijndel bij uitzendbureau BaanTreffers

Op nog geen kwartier rijden vanaf Schijndel vind je uitzendbureau BaanTreffers. Wij zijn een uitzendbureau gericht op startend, junior en medior personeel. En hebben de leukste banen bij bedrijven in Schijndel (Meierijstad), Veghel, Uden en omgeving. We zijn gevestigd in het centrum van Veghel. En zijn uitstekend bereikbaar met het OV, auto en de fiets. Je parkeert bij ons gratis voor de deur.

Geen uitzendbureau zoals ieder ander

Nee, wij zijn geen standaard uitzendbureau. Want wij helpen je aan een baan waar je écht gelukkig van wordt. Wij zorgen dat het werk en het bedrijf bij jou past. Zodat jij elke dag met een ‘big smile’ naar je werk gaat. Dat vinden wij belangrijk. Werkgeluk zou volgens ons namelijk een arbeidsvoorwaarde moeten zijn.

Droombaan in Schijndel vinden?

Wil je snel aan de slag in Schijndel? Kijk dan bij onze vacatures of er een leuk functie bijstaat. Je vindt er fulltime en parttime vacatures op verschillende niveaus. Heb je een vraag over de vacature? Bel dan 0413 – 747 163 of mail naar info@baantreffers.nl.

Staat er nog geen passende vacature voor je bij? Dan gaan we graag voor je op zoek naar jouw droombaan. Schrijf je dan hier in of maak een kennismakingsafspraak. Wij zorgen dat de koffie klaar staat en gaan op zoek naar een baan die 100% bij jou past.

Liever werken en leren?

Veel bedrijven in Schijndel zijn op zoek naar kandidaten die een vak willen leren. Je hoeft niet in de schoolbanken te gaan zitten. En ervaring en opleiding zijn niet belangrijk. Deze werkgevers leren jou in de praktijk een vak. En het leuk hieraan? Je verdient ook nog eens geld mee.

Wat zeggen anderen over BaanTreffers?

“BaanTreffers is erg vriendelijk, je bent hier echt geen nummer! Bij vragen of problemen wordt je snel geholpen en goed te woord gestaan, verder is er regelmatig goed contact en persoonlijk vind ik dit erg prettig. Dank zij BaanTreffers heb ik een erg leuke en gezellige baan gevonden! BaanTreffers is echt een aanrader!”
Iris van Erp

“Ze hebben mij goed geholpen met het vinden van een leuke baan, en ze helpen je zelfs met extra cursussen zoals het behalen van je heftruckcertificaat, het is hier echt zeker aan te raden!”
Siem van den Broek

Waar vind je ons?

Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Veghel: Stadhuisplein 121. Kom je met de auto vanuit Schijndel? Je kan bij ons voor de deur gratis parkeren. Kom je met de bus? Pak dan lijn 306 van Arriva en stap uit op Busstation Veghel, vanaf daar is het nog 5 minuten lopen. Met de fiets ben je vanuit Schijndel een half uur onderweg.

Neem contact met ons op

Heb je een vraag, een kennismakingsgesprek inplannen of ben je op zoek naar gedreven medewerkers in Veghel, Schijndel, Uden of omgeving? Bel 0413 – 747 163, stuur een appje via de site, mail naar info@baantreffers.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

CONTACTFORMULIER

    × Stuur een appje