OVER ONS

BaanTreffers. Een jong en energiek arbeidsbemiddelingsbureau, actief in Meierijstad en omstreken. Vanuit ons gezellige kantoor in Veghel zetten wij ons dagelijks in om het werkgeluk in de regio te bevorderen! Dit doen we door te bemiddelen tussen werknemers en bedrijven in omgeving Meierijstad die begrijpen dat werkgeluk een arbeidsvoorwaarde is.

HET ONTSTAAN

Luc Vaessen werkte als recruiter, startte daarna met succes zijn eigen lokale vacaturebanken in vier gemeentes, maar had nog steeds zo’n onbestemd onderbuikgevoel: wat draag ik nu écht bij aan het vergroten van werkgeluk?

Want in al zijn contacten met de nieuwe generatie werkzoekenden kreeg hij hetzelfde verhaal te horen. En alle recente onderzoeken bevestigden het:

“We willen blij worden van ons werk!”

Daar lag de essentie én de uitdaging. Luc richtte BaanTreffers op, een werving & selectie- en uitzendbureau in Veghel (Meierijstad).

Een bureau waarbij werkgeluk en het vinden van een match made in heaven centraal staat. En zo'n bureau... bestond nog niet in deze regio!

Daarin werkt Luc samen met Ingrid van der Heijden. Ingrid heeft acht jaar ervaring in de personeelsbemiddeling én werkgeluk als haar nummer 1 arbeidsvoorwaarde. Samen vormen zij een topteam.

VOOR WIE ZIJN WIJ ER?

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en je weet één ding zeker: je wilt werk doen waar je gelukkig van wordt. Bij een bedrijf dat ‘het’ snapt, dat ambitieus is en dat positief in het leven staat. Je zoekt een baan waar je energie van krijgt én waar je energie in wil steken.

Je zoekt werk én werkgeluk!

Anderzijds zijn wij er ook voor bedrijven die op zoek zijn naar een goede, gemotiveerde werknemer voor de lange termijn. Ben je op zoek naar nieuw personeel maar kun je deze zelf niet vinden, heb je geen specialist in huis die de werving opzet of heb je geen tijd om de eerste selectie te doen, dan nemen wij dit graag uit handen en vinden jouw perfecte kandidaat!

BEN JIJ OP ZOEK NAAR WERKGELUK?

App, mail of bel ons. Of schrijf je in door op onderstaande knop te klikken en laat alvast jouw cv achter. Dan maken we snel een afspraak!

Eén ding nog: net zoals we selectief zijn in de organisaties waarmee we samenwerken, zijn we dat ook voor werkzoekenden. We screenen streng aan de voorkant; op motivatie, drive en talenten vooral. Dat doen we omdat we onze klanten alleen willen koppelen aan werknemers in wie we zelf ook geloven. Zodat we een gelukkige match voor de lange termijn kunnen maken.

Daar worden wij dan namelijk weer gelukkig van 😉

WhatsApp chat