OVER ONS

Je bent starter of hebt al enkele jaren werkervaring en je weet één ding zeker: je wilt werk doen waar je gelukkig van wordt. Bij een bedrijf dat ‘het’ snapt, dat ambitieus is en dat positief in het leven staat.

Je zoekt een baan waar je energie van krijgt én waar je energie in wil steken.

Je zoekt werk én werkgeluk!

HET ONTSTAAN

Luc Vaessen werkte als recruiter, startte daarna met succes zijn eigen lokale vacaturebanken in drie gemeentes, maar had nog steeds zo’n onbestemd onderbuikgevoel: wat draag ik nu écht bij aan het vergroten van werkgeluk?

Want in al zijn contacten met starters, juniors en mediors kreeg hij hetzelfde verhaal te horen. En alle recente onderzoeken bevestigden het:

“We willen blij worden van ons werk!”

Daar lag de essentie en de uitdaging. Ook voor hem. Niet alleen in het zakelijk bijeenbrengen van mensen, maar ook in het zorgen voor een match die bij alle partijen oprecht voelt als een match; tot in de puntjes van alle tenen!

EEN NIEUW BUREAU

De volgende stap was net zo vanzelfsprekend als verrassend: Luc richtte BaanTreffers op, een nieuw werving-, selectie- en uitzendbureau in Veghel (Meierijstad).

Nog een bureau inderdaad. Maar dan een dat zich exclusief richt op werkgeluk; op het vinden van een match made in heaven. En zo’n bureau … bestond nog niet in deze regio!

Daarin werkt Luc samen met Ingrid van der Heijden. Met zes jaar ervaring in de personeelsbemiddeling én met werkgeluk als haar nummer één arbeidsvoorwaarde vormen zij samen een goed team.

WAT DOEN WIJ ANDERS?

Alles!

Simpel voorbeeld: we werken uitsluitend voor organisaties die beseffen dat twintigers en dertigers anders in het leven staan dan eerdere generaties. Voor organisaties die we niet meer uit hoeven te leggen wat werkgeluk is.

Ander voorbeeld: we werken met een werkgelukdeskundige en een jobcoach, onder wie Mariëlle Lucius, die in deze regio bekend staat als de expert in werkgeluk en daar jarenlang onderzoek naar heeft gedaan.

We hanteren korte lijntjes, hebben een groot netwerk in deze regio, blijven betrokken bij een match – we meten bijvoorbeeld het werkgeluk – en hebben in de backoffice alles tot in de puntjes geregeld.

BEN JIJ OP ZOEK NAAR WERKGELUK?

App, mail of bel ons. Dan maken we een afspraak.

Eén ding nog: net zoals we selectief zijn in de organisaties voor wie we werken, zijn we dat ook voor werkzoekenden. We screenen streng aan de voorkant; op talenten en drive vooral. Dat doen we omdat we bij onze klanten alleen mensen binnen willen brengen in wie we zelf ook geloven!

Daar worden wij namelijk gelukkig van 😉