Uitzendbureau in Veghel

Uitzendbureau in Veghel

Uitzendbureau BaanTreffers in Veghel

BaanTreffers is een uitzendbureau in het centrum van Veghel, aan het Stadhuisplein. Wij richten ons op personeel en bedrijven in Veghel. Wij zijn geen uitzendbureau zoals ieder andere bureau. Bij ons staat werkgeluk voorop. En wij vinden dat werkgeluk een arbeidsvoorwaarde moet zijn. Wij helpen je bij het vinden van jouw droombaan.

Vacatures in Veghel en omgeving

Voor welke baan kom jij elke morgen met plezier jouw bed uit? Laat het ons weten. Want wij gaan voor je op zoek en vinden een fulltime of parttime baan die 100% bij jou past. En we kijken verder dan je CV. We kijken ook naar je vaardigheden en kennis. Wil je een baan in Veghel? Of wil je ook een stukje verder rijden of fietsen? Dan breiden we je zoektocht uit naar plaatsen in de omgeving zoals Uden, Schijndel en Sint-Oedenrode. Maar we blijven altijd in de regio van Meierijstad. Zodat je zo min mogelijk reistijd hebt en lekker op je fiets naar het werk kan. Plan een kennismakingsgesprek met ons in of bekijk onze vacatures in Veghel.

Volop werk in Veghel

Er is geen twijfel over mogelijk. Er is veel werkgelegenheid in Veghel. Veghel noemt zichzelf de economische motor van Brabant. Wanneer je kijkt naar de bedrijvigheid in Veghel kan dat kloppen. Van familiebedrijven, midden- en klein bedrijven tot internationale multinationals. Het is allemaal te vinden in Veghel. De ligging aan de A50 en aan de Zuid-Willemsvaart zorgen dat de bereikbaarheid optimaal is.

Wist je dat?

Niet al onze vacatures online worden gezet? Omdat wij onze kandidaten in Veghel goed kennen. Bij een nieuwe vacature weten we vaak al precies wie van onze kandidaten perfect past bij de nieuwe vacature. Dus die bellen we dan meteen. Wil jij ook in ons bestand komen te staan zodat we je direct bellen als wij jouw droombaan in Veghel hebben gevonden? Schrijf je dan snel in of kom langs voor een kennismakingsgesprek.

Wat zeggen anderen over uitzendbureau Baantreffers?

“Erg vriendelijk en persoonlijke service! Een dag na contact opgenomen te hebben met Baantreffers mocht ik al op sollicitatiegesprek komen bij mijn huidige baan. Dus ook nog eens erg succesvol!”
Jesse van den Elzen

“Ik kan heel kort zijn over Baantreffers. Ik werk er nu 5 maanden. ik was er al snel achter dat je hier alles bent behalve een nummer. En wat ook heel fijn is is een goede communicatie. Heb je vragen kun je altijd bellen. Of stuur een app dan hoef je geen uur te wachten op antwoord. Kort samen gevat. Baantreffers een ideale opstap naar een nieuwe baan/uitdaging”
Richard Gestel

Bekijk meer reviews op Google.

Tijd voor een kop koffie in Veghel?

Wil jij werken bij de leukste bedrijven in Veghel, Schijndel of omgeving? Of ben je op zoek naar medewerkers in Meierijstad? Plan dan een kennismakingsgesprek met ons in. Wij gaan dan op zoek naar een baan of medewerkers die passen bij jouw bedrijf. Bel, mail of WhatsApp ons!

BaanTreffers | Werving-, selectie- en uitzendbureau in Veghel
Stadhuisplein 121
5461 KR Veghel
Tel: 0413-747163
WhatsApp: 06-2917437
Contactformulier

× Stuur een appje