Uitzendbureau Vegehel

BaanTreffers – Uitzendbureau in Veghel

BaanTreffers is een uitzendbureau in het centrum van Veghel. Wij richten ons op startend, junior en medior personeel en bedrijven in Veghel. Wij zijn geen uitzendbureau zoals ieder andere bureau. Bij ons staat werkgeluk voorop en wij vinden dat werkgeluk een arbeidsvoorwaarde moet zijn.

Waarom is werkgeluk belangrijk?

Medewerkers willen blij worden van hun werk. En dat is logisch, wie wil dat niet? Want wanneer je blij bent met je werk ervaar je bijvoorbeeld minder stress. Stress heeft een negatief effect op je immuunsysteem waardoor je vatbaarder bent voor ziektes. Daarnaast voel je je, wanneer je werkgeluk ervaart, meer betrokken en je wordt innovatiever en productiever. Bij ons vind je eindelijk die baan waarop je op maandagochtend niet meer uitkijkt naar het weekend… maar in het weekend uitkijkt naar maandagochtend!

Schrijf je in of maak een afspraak

Wil jij werken bij een van de leukste bedrijven in Veghel, Schijndel of omgeving? Schrijf je dan hier in of maak een kennismakingsafspraak. Ingrid van der Heijden en Luc Vaessen van BaanTreffers gaan op zoek naar een baan die past bij jouw wensen en waar jij blij van wordt. Of bekijk onze vacatures en solliciteer direct op een vacature die jou aanspreekt. Je vindt er fulltime en parttime vacatures op verschillende opleidingsniveaus.

Waar vind je ons uitzendbureau in Veghel?

Ons kantoor is gevestigd aan de Sluisstraat 29 in Veghel. Een zijstraat van de Hoogstraat, op slechts 600 meter van de markt. We zijn goed bereikbaar met het OV en je kan (gratis) recht voor de deur parkeren.

Heb je een vraag, wil je je inschrijven of ben je op zoek naar gedreven medewerkers in Veghel, Uden, Schijndel of omgeving? Bel 0413 – 747 163, mail naar info@baantreffers.nl of gebruik ons contactformulier.

 

 

WhatsApp chat