Uitzendbureau Vegehel

BaanTreffers – Uitzendbureau in Meierijstad

Wat is BaanTreffers?

BaanTreffers is een werving-, selectie- en uitzendbureau in Gemeente Meierijstad, gevestigd in het centrum van Veghel. Ons doel is het maken van een happy match! Dit doen we niet alleen voor werkzoekenden en bedrijven in Veghel, maar in heel Meierijstad. Wij bemiddelen in banen voor de lange termijn waarbij werkgeluk op nummer één staat. Wij gaan op zoek naar de baan die perfect bij jou past!

Met onze jarenlange ervaring in werving en selectie als recruiter en arbeidsbemiddelaar gaan wij graag voor je op zoek naar de ‘match made in heaven’! Wij werken met een jobcoach, een werkgelukdeskundige . Dus werkgeluk gegarandeerd!

Werkgeluk als arbeidsvoorwaarde

Wij helpen je aan een baan waar je écht gelukkig van wordt. Iedereen wil toch blij worden van zijn werk? Werkgeluk is belangrijk, want als jij werk hebt waar je gelukkig van wordt ben je productiever, creatiever en nog eens gemotiveerder. Dat is niet alleen voor jezelf fijn, daar wordt je nieuwe werkgever ook nog eens gelukkig van!

Werken en leren in Meierijstad

Wil je werken en leren bij een van de leukste bedrijven in gemeente Meierijstad? Kijk dan bij onze vacatures of er een leuke functie voor jou bij staat. We hebben zowel fulltime als parttime vacatures in verschillende branches.

Staat jouw perfecte vacature er niet tussen? Niet alle vacatures komen op de site te staan. Meerdere kandidaten gingen jou voor waardoor wij een ruim bestand met kandidaten hebben. Bij een nieuwe vacature kunnen we hierdoor soms direct de geschikte kandidaat plaatsen. Wil jij ook in het bestand komen te staan zodat we je direct kunnen bellen als wij jouw perfecte match hebben gevonden? Schrijf je hier dan snel in.

Afgestudeerd maar nog wel iets willen leren? Er zijn genoeg bedrijven in de omgeving die op zoek zijn naar kandidaten die een vak willen leren. Je hoeft niet in de schoolbanken te gaan zitten. Deze werkgevers leren jou in de praktijk een vak. En het leuke hieraan? Je verdient er ook nog eens geld mee!

Heb je je diploma behaald en sta je aan het begin van je carrière? Wij helpen je graag met het vinden van jouw eerste baan! We werken nauw samen met veel bedrijven in de omgeving en stellen jou graag aan ze voor. Jouw droombaan, in de buurt en werkgeluk als arbeidsvoorwaarde! Is dit hetgeen wat je zoekt? Neem contact op of schrijf je hier in!

Toe aan een (nieuwe) baan?

Heb je interesse in een vacature of wil je graag meer informatie over BaanTreffers? Bel dan 0413 – 747 163 of mail naar info@baantreffers.nl.

Ben je nog aan het werk maar overweeg je een carrièreswitch? Wij gaan hier graag met je over in gesprek. Met een oriënterend gesprek kunnen we kijken naar jouw mogelijkheden en hoe wij jou hierin kunnen helpen. We bieden verschillende cursussen en trainingen aan waardoor er voldoende mogelijkheden zijn wanneer je nét dat ene certificaat of diploma mist.

Waar kan je BaanTreffers vinden?

Wij ontvangen je graag op ons kantoor gevestigd aan Stadhuisplein 121 in Veghel. Met voldoende parkeerplaatsen voor de deur kun je jouw auto gemakkelijk kwijt. Kom je liever met het OV? Stap uit bij de bushalte Busstation Veghel en loop binnen een paar minuten naar ons kantoor. Tot snel!


Adres:

Stadhuisplein 121

5462 CA Veghel

Tel: 0413 – 747 163

Mail: info@baantreffers.nl

Heb je een vraag, wil je je inschrijven of ben je op zoek naar gedreven medewerkers in Gemeente Meierijstad? Bel 0413 – 747 163, mail naar info@baantreffers.nl of gebruik ons contactformulier.

 

 

WhatsApp chat