Uitzendbureau in Meierijstad

Uitzendbureau in Meierijstad

Uitzendbureau in Meierijstad? BaanTreffers!

BaanTreffers is een werving-, selectie- en uitzendbureau in Gemeente Meierijstad. Gevestigd in het centrum van Veghel. Ons doel is het maken van een happy match! Dit doen we niet alleen voor werkzoekenden en bedrijven in Veghel, maar in heel Meierijstad. En bieden ook vacatures aan in gemeente Maashorst, gemeente Bernheze en gemeente Boekel.

Wij bemiddelen in banen voor de lange termijn waarbij werkgeluk op nummer één staat. Wij gaan op zoek naar de baan die perfect bij jou past! Met onze jarenlange ervaring in werving en selectie als recruiter en arbeidsbemiddelaar gaan wij graag voor je op zoek naar de ‘match made in heaven’! Wij werken met een jobcoach, een werkgelukdeskundige. Dus werkgeluk gegarandeerd!

Uitzendbureau in Meierijstad met werkgeluk als arbeidsvoorwaarde

Wij helpen je aan een baan waar je écht gelukkig van wordt. Iedereen wil toch blij worden van zijn werk? Werkgeluk is belangrijk, want als jij werk hebt waar je gelukkig van wordt ben je productiever, creatiever en nog eens gemotiveerder. Dat is niet alleen voor jezelf fijn, daar wordt je nieuwe werkgever ook nog eens gelukkig van! Bekijk hier al onze vacatures.

Wist je dat?

Niet alle vacatures op onze site komen te staan? Soms hebben we een vacature waarvoor we al exact weten welke kandidaat hierbij past. Wil jij ook door ons gebeld worden wanneer we jouw droombaan hebben gevonden? Kom dan langs voor een kennismakingsgesprek. Dan weten we je wat je zoekt en gaan we op zoek naar jouw ideale baan. Of schrijf je hier snel in.

Werken en leren en geld verdienen in Meierijstad?

Er zijn genoeg bedrijven in de omgeving die op zoek zijn naar kandidaten die een vak willen leren. Je hoeft niet in de schoolbanken te gaan zitten. Deze werkgevers leren jou in de praktijk een vak. En het leuke hieraan? Je verdient er ook nog eens geld mee! Kom bij ons langs, wij horen graag waar jouw interesses liggen en kijken welke bedrijven bij jou passen.

Wat zeggen anderen over ons uitzendbureau?

BaanTreffers is erg vriendelijk, je bent hier echt geen nummer! Bij vragen of problemen wordt je snel geholpen en goed te woord gestaan, verder is er regelmatig goed contact en persoonlijk vind ik dit erg prettig. Dank zij BaanTreffers heb ik een erg leuke en gezellige baan gevonden! BaanTreffers is echt een aanrader.
Iris

“Erg vriendelijke en persoonlijke service! Een dag na contact opgenomen te hebben met Baantreffers mocht ik al op sollicitatiegesprek komen bij mijn huidige baan. Dus ook nog eens erg succesvol!”
Jesse

Bekijk meer Google reviews

Waar kan je uitzendbureau BaanTreffers vinden?

Wij ontvangen je graag op ons kantoor gevestigd aan Stadhuisplein 121 in Veghel. Met voldoende parkeerplaatsen voor de deur kun je jouw auto gemakkelijk kwijt. Kom je liever met het OV? Stap uit bij de bushalte Busstation Veghel en loop binnen een paar minuten naar ons kantoor.

Vragen of een kennismakingsgesprek inplannen? Bel 0413-747 163, mail naar info@baantreffers.nl, gebruik ons contactformulier of stuur een WhatsApp naar 06-29174376.

× Stuur een appje