Uitzendbureau Boekel

Uitzendbureau Boekel

Op zoek naar een nieuwe baan in Boekel? Uitzendbureau BaanTreffers biedt vacatures aan in Boekel en omgeving. Zodat je lekker op de fiets naar je werk kan, als je wil, en files kan vermijden. Je bespaart op reistijd en houdt meer tijd voor jezelf, vrienden, gezin en/of familie over.

Werkgeluk in Boekel

Op een kwartier rijden vanaf Boekel vind je werving-, selectie- en uitzendbureau BaanTreffers. In het centrum van Veghel aan het Stadhuisplein. Wij werken anders dan anderen. Wij zetten namelijk werkgeluk op nummer 1. Dit is een belangrijke werkvoorwaarde. En werkgeluk is voor iedereen anders. Samen gaan we op zoek naar een baan waar jij jouw werkgeluk vindt. Plan een dan via onderstaand formulier een kennismakingsgesprek met ons in, dan gaan wij op zoek naar de perfecte baan voor jou.

Wat zeggen anderen over ons?

“Heb altijd slechte ervaringen gehad met uitzendbureaus maar deze is zeker anders. Ik hoef maar te bellen of een app te sturen en alles word geregeld. Ook word er goed contact onderhouden zowel met ons als met het bedrijf waar je werkt.Ook met vragen over je contract word alles rustig aan je uitgelegd. Echt een aanrader!”

“Ik kan heel kort zijn over Baantreffers. Ik werk er nu 5 maanden. ik was er al snel achter dat je hier alles bent behalve een nummer. En wat ook heel fijn is is een goede communicatie. Heb je vragen kun je altijd bellen. Of stuur een app dan hoef je geen uur te wachten op antwoord. Kort samen gevat: Baantreffers een ideale opstap naar een nieuwe baan/uitdaging”

Bekijk meer reviews op Google.

Vacatures in Boekel en omgeving

Benieuwd naar de vacatures die wij momenteel in Boekel en omgeving beschikbaar hebben? Elke dag komen er nieuwe vacatures bij. Niet alleen in Boekel, maar ook in Veghel, Schijndel, Erp, Uden en omgeving. We bieden fulltime en parttime banen aan in diverse branches. Van administratief, logistiek, marketing, detailhandel tot bouw en productie.

Bekijk al onze vacatures.

Waar vind je ons?

BaanTreffers vind je in het centrum van Veghel, namelijk aan het Stadhuisplein 121. Kom langs om kennis te maken! Met de auto ben je vanuit Boekel 15 minuten onderweg en je kan bij ons voor de deur (gratis) parkeren. Reis je liever met het OV? Bij Nia Domo vertrekt lijn 256 regelmatig naar Veghel, stap uit op Busstation Veghel, vanaf daar is het nog 5 minuten lopen. Met de fiets ben je vanuit Boekel ongeveer een half uurtje onderweg,

Neem contact met ons op

Heb je een vraag, wil je een kennismakingsgesprek inplannen of ben je op zoek naar gedreven medewerkers in Boekel, Uden of omgeving? Bel 0413 – 747 163, stuur een appje via de site, mail naar info@baantreffers.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

CONTACTFORMULIER

    × Stuur een appje