Heb je een technische achtergrond, ben je een organisatietalent en sta je stevig in je schoenen en wil jij graag grip hebben op jouw carrièrepad? Voor een ambitieus bedrijf in de nabije omgeving van Veghel is BaanTreffers op zoek naar een werkvoorbereider!

 

Waar ga je werken en wat ga je doen?

Je gaat werken bij een groeiende organisatie die is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en installeren van technische producten en systemen. De werksfeer is gemoedelijk en informeel, en iedereen werkt met veel passie en gedrevenheid. Als aanvulling op het team is dit bedrijf op zoek naar een werkvoorbereider. Afhankelijk van jouw ambities heb je in dit team de vrijheid om allround werkzaamheden op te pakken of je juist meer te specialiseren. Als calculator bijvoorbeeld.

Samen met jouw collega's van de werkvoorbereiding zorg je voor een optimaal verloop van verschillende projecten op zowel technisch als organisatorisch gebied.

Met jouw cijfermatig inzicht ben je in staat op een gedegen wijze tot prijsvorming te komen. Je bent betrokken bij het calculatietraject en je bent op de hoogte van de huidige marktprijzen.

Je vraagt offertes aan en verzorgt de inkoop van de benodigde materialen. Vanaf dat moment volg je de bestelling en stem je de leverdata af met de projectplanning. Naast deze real time planning zorg je er ook voor dat alles rondom het geplande technisch onderhoud goed geregeld is.

Als team zijn jullie de logistieke schakel in de organisatie. Dat houdt in dat de juiste spullen, op het juiste moment, op de juiste plek zijn.

Je bent een echte regelaar. Je bewaart het overzicht, zorgt dat de juiste mensen goed geïnformeerd zijn, je hebt een sturend vermogen en je bent communicatief vaardig! In deze fulltime functie werk je in dagdiensten van maandag t/m vrijdag.

 

Functie-eisen

Deze rol zou kunnen passen bij een ambitieuze starter, maar ook bij een meer ervaren werkvoorbereider. Geheel afhankelijk van jouw carrièrepad, ambities en ervaring, word je gericht ingewerkt door de organisatie. Het is in ieder geval belangrijk dat je jezelf in onderstaande punten herkent:

  • Je hebt minimaal een technische mbo- of hbo-opleiding afgerondbij voorkeur richting bouwkunde, werktuigbouw of civiele techniek
  • Kennis van reken- en teken software 
  • Je bent communicatief vaardig en je kunt goed schakelen met verschillende doelgroepen
  • Je bent en echt organisatietalent, pro actief, accuraat een teamplayer

 

Jouw werkgeluk (& arbeidsvoorwaarden)
  • Je wordt gelukkig van organiseren en plannen
  • Je komt te werken binnen een hecht team, in een ambitieus maar informeel bedrijf
  • Je krijgt veel verantwoordelijkheid en afwisseling
  • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden passend bij jouw kennis en werkervaring!

 

Nieuwsgierig?

Nieuwsgierig, enthousiast en is de functie van werkvoorbereider op jouw lijf geschreven? Aarzel niet, maar neem snel contact met ons op! Je mag bellen (0413-747 163), mailen (info@baantreffers.nl) of solliciteren via onderstaande button.

image_pdfimage_print