Wil je veel vrijheid en verantwoordelijkheid en klantcontact? Wil jij graag zelfstandig werken, maar wel met de ondersteuning van administratieve binnendienst collega’s? BaanTreffers zoekt een zelfstandig monteur airconditioning in de regio Meierijstad!

 

Functieomschrijving

Dit kleine familiebedrijf is van oudsher een elektrobedrijf, maar is inmiddels ook actief in de solarbranche. Daarnaast willen ze ook graag de service van een koelmonteur/airconditioning gaan aanbieden en daarvoor zijn ze op zoek naar jou! Heb jij al ervaring in de branche en wil jij zelfstandig werken, maar geen rompslomp met administratie en dergelijke? Dan is dit wellicht een interessante optie voor jou!

Wat ga je doen?

Je bent als zelfstandig monteur airconditioning verantwoordelijk voor het onderhoud van airconditioners, het opsporen en verhelpen van storingen. Daarnaast installeer je airconditioninginstallaties.

Kortom, jij regelt alles rondom de aanvragen m.b.t. airconditioning. Daarbij maak je ook gebruik van de kennis en ervaring van jouw collega’s op kantoor. Zij ondersteunen jou waar nodig. Heb jij een STEK-diploma en lijkt het je leuk om deze tak binnen het bedrijf uit te rollen? Dan is dit een leuke job voor jou!

Op den duur zal het team uitbreiden en liggen er kansen om je te ontwikkelen tot meewerkend voorman. Uiteraard werk je volgens de veiligheidsvoorschriften en zijn alle hulpmiddelen in jouw goed uitgeruste werkbus aanwezig.

De werkdag begint elke ochtend rond een uurtje of 7 a 8. Een bakkie koffie in de kantine, de dag doorspreken, de bus inladen en op pad! De meeste klanten zijn in de buurt van Veghel, maar voor een enkele klus reis je wat verder. Rond 16.30 – 17.00 uur ben je meestal weer terug.

 

Functie eisen
  • Je bent in het bezit van een STEK-certificaat en je hebt bij voorkeur al ervaring als monteur airconditioning 
  • Je bent fulltime beschikbaar en woont in de omgeving Meierijstad
  • Je hebt een rijbewijs B of BE
  • Je kunt goed zelfstandig werken
  • Je bent communicatief vaardig

 

Jouw werkgeluk (& arbeidsvoorwaarden) 
  • Een fulltime baan voor de lange termijn met doorgroeimogelijkheden
  • Goed salaris, arbeidsvoorwaarden én interessante winstdelingsregeling
  • Een zelfstandige rol binnen een stabiele organisatie
  • Veel verantwoordelijkheid en vrijheid om deze nieuwe tak binnen het bedrijf op te zetten
  • Je krijgt werkschoenen en goede werkkleding

 

Interesse? 

Op zoek naar een zelfstandig baan in loondienst? Aarzel niet en solliciteer snel of informeer naar de mogelijkheden! We zijn bereikbaar op 0413-747163 of info@baantreffers.nl.

image_pdfimage_print