Ben jij een binnen- én buitenmens en klinkt werken in een groene omgeving jou als muziek in de oren? BaanTreffers is op zoek naar een medewerker in de boomkwekerij in de nabije omgeving van Schijndel! Je krijgt een vaste aanstelling op (korte) termijn, hebt superleuke collega’s en je krijgt het vak geleerd!

 

Functieomschrijving

Deze boomkwekerij is een echt familiebedrijf en heeft ruime ervaring in de sector. Het bedrijf is jaarrond gevuld met planten die verkocht worden in o.a. tuincentra en retail. Het telen gebeurt voor een groot deel in de cabriokassen. Ze hebben 2 percelen van c.a. 1,75 en 2,5 hectare en liggen dicht bij elkaar. Je maakt gebruik van golfkarretjes, een kleine loader of een traktor. Het bedrijf staat bekend om de constante, goede kwaliteit die ze leveren. Ze zijn netjes en secuur waardoor de producten direct netjes gepresenteerd kunnen worden in de winkels.

Als medewerker boomkwekerij

… begint je dag om 8.00 en eindigt om 17.00 uur. Je werkt van maandag t/m vrijdag, maar er is ook altijd de mogelijkheid om op zaterdag wat extra uren te maken.

… voer je jaarrond verschillende werkzaamheden uit, afhankelijk van het seizoen. Het potseizoen, het knippen, stekken en inpakken van planten wisselen zich jaarlijks af.  Hierdoor blijft het werk lekker afwisselend! Daarnaast zal je je bezighouden met het etiketteren van potten en maken van piramides zodat planten goed kunnen groeien.

… je komt te werken in een team bestaande uit 3 ervaren mannen. Met hen zal je naast bovenstaande taken ook met een loder over de kwekerij rijden om kratten te verplaatsen.

… kom je in een klein en hecht team terecht. Er is een team van ervaren krachten waar je veel van kan leren (man en vrouw, tussen de 20 en 55 jaar), maar ook een enthousiaste zaterdagploeg met jongens die al jarenlang een bijbaantje hebben bij dit bedrijf. Een leuke club die gezellig samen pauze houdt en gemoedelijk met elkaar omgaat.

… werk je altijd in teamverband met minimaal 2 personen. Hierdoor kun je, wanneer je nog weinig / geen ervaring hebt, gemakkelijk van je collega’s leren.

… zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden. Bij interesse en vakkundigheid is er de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen tot kweker of teler.

… heb je een vaste aanstelling in het vooruitzicht, heb je het gehele jaar afwisselend werk en krijg je de kans om het vak te leren!

 

Functie-eisen
 • Een goede motivatie en interesse in het vak zijn het allerbelangrijkste!
 • Heb je nog geen ervaring? Dat is geen enkel probleem. Je wordt gekoppeld aan een ervaren medewerker en leert al doende het vak van een professional.
 • Je bent bij voorkeur fulltime beschikbaar (minimaal 32 uur) en je woont in de omgeving Meierijstad.
 • Je bent fysiek goed in orde. Je hebt er geen problemen mee de hele dag te staan en veel te lopen.
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed.
 • Je bent in bezit van een rijbewijs B.

 

 Jouw werkgeluk (& arbeidsvoorwaarden)
 • Een gevarieerde baan waarin je veelal in de buitenlucht aan het werk bent
 • Salaris tussen de €11,50 tot €13,50
 • Kilometervergoeding indien van toepassing, vakantiedagen, vakantiegeld
 • Je kunt bij dit bedrijf veel leren en je wordt ingewerkt door ervaren collega’s
 • Een baan voor de lange termijn

 

Nieuwsgierig?

Spreekt deze functie jou aan? Wil je meer weten? Neem gerust contact op en we bespreken de mogelijkheden samen. Je mag bellen, mailen of solliciteren via onderstaande button.

Lijkt het je leuk om een dagje mee te draaien zodat je het werk kan ervaren? Ook dat is mogelijk!

image_pdfimage_print