Wil je jouw kennis en ervaring als lasser in de constructiebouw toepassen in een unieke industrie? En ben jij iemand die streeft naar perfectie en vernieuwing? Dan is deze functie helemaal iets voor jou! Jij krijgt de kans om met een persoonlijke lasopleiding uit te groeien tot een gewaardeerd vakspecialist bij een van de gaafste bedrijven ter wereld. Dit bedrijf bevindt zich in het hoogste segment en de medewerkers behoren tot de absolute top van Nederland.

Functieomschrijving

Jij gaat werken bij een bedrijf dat door hightech innovatie en ambachtelijk vakmanschap al meer dan 40 jaar toonaangevend is in de branche. Dat is ook niet zo gek als je ziet wat ze maken!

Van tekening tot eindproduct, het ontwerp en de volledige bouw van dit product wordt op eigen locatie gedaan.

Als lasser constructiebouw 

… werk je met de basisingrediënten aluminiumstaalcunifer en rvs.

… werk je in de cascobouw. Op basis van opdrachtspecificaties en tekeningen werk je nauwkeurig met de lasploeg sectie voor sectie af, tot er uiteindelijk een compleet casco staat dat aan alle kwaliteit- en keuringseisen voldoet.

… werk je in een werkplaats waar mechanischbouw en interieur samenvallen. Een plaats waar saamhorigheid, een teamgevoel en betrokkenheid centraal staan en bijdragen aan een fijne werksfeer en producten van de hoogste kwaliteit.

… krijg je de mogelijkheid tot een interne lasopleiding, welke buiten het bedrijf hoog aangeschreven staat. Je leert een perfecte beheersing van de techniek, om uiteindelijk ook de meest complexe lasopdrachten volledig zelf aan te kunnen.

Functie-eisen
  • Je bent 40 uur per week beschikbaar
  • Je hebt minimaal een mbo studie als constructiemedewerker/plaatwerker afgerond.
  • Je hebt ervaring met het lezen van tekeningen en MIG-laswerkzaamheden
  • Je bent leergierig, je hebt een grote passie voor lassen en wil je graag specialiseren in de nieuwste lastechnieken
  • Je bent fysiek goed in orde
  • Je werkt zelfstandig en gestructureerd
  • Je hebt oog voor detail en haalt voldoening uit het streven naar de hoogste kwaliteit
 Jouw werkgeluk (& arbeidsvoorwaarden)

Bij BaanTreffers vinden we het belangrijk dat je in een fijn team terecht komt. Een hecht en behulpzaam team dat klaarstaat voor jou en waarvan je veel kunt leren. Het inwerktraject zal op jou persoonlijk afgestemd worden, afhankelijk van jouw ervaring en kennis.

Jij investeert in het bedrijf en het bedrijf investeert in jou. Deze baan biedt mogelijkheden voor lange termijn en een vaste aanstelling heeft, op korte termijn bij goed functioneren, de voorkeur. Daarnaast zal jouw salaris 15-20% hoger zijn dan het gemiddelde in de markt. Jouw harde werk wordt dus zeker beloond!

Nieuwsgierig?

Waarschijnlijk ben je nu super nieuwsgierig geworden naar het product dat jij mag gaan lassen. Neem snel contact op met ons of solliciteer!

Mail naar info@baantreffers.nl of bel naar 0413-747163.

image_pdfimage_print