Ga jij voor kwaliteit? Heb je ervaring in de verfijnde houtbewerking en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als interieurbouwer waarin volop ruimte is om jouw vakmanschap en nauwkeurigheid goed tot zijn recht te laten komen? Voor een klein, gepassioneerd team zijn we op zoek naar een betrokken, leergierige medewerker die hoogwaardig maatwerk wil leveren!

 

Functieomschrijving

Dit innovatieve bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van exclusieve binnendeuren. Met een hecht en bevlogen team leveren ze maatwerk voor het hogere segment. Met puur vakmanschap, productie in eigen atelier en het gebruik van kwalitatief goede materialen worden unieke deuren gemaakt voor high-end interieurs. Hiervoor werken ze samen met erkende designers en interieurarchitecten.

Het bedrijf bestaat inmiddels 6 jaar en er werken momenteel 6 mensen. Ter uitbreiding is het team voor de lange termijn op zoek naar een allround medewerker die voor afwisselende projecten alle voorkomende werkzaamheden in de werkplaats zelfstandig uitvoert. Bij voorkeur ben je multifunctioneel inzetbaar en heb je ervaring met het werken met verschillende materialen (hout, staal, aluminium en glas). Hout is echter de basis van vrijwel elke deur, vandaar dat ervaring met hout een must is. Het gaat om verfijnd maatwerk waarbij ervaring als meubelmaker, interieur-, scheeps- of modelbouwer gewenst is.

De ideale kandidaat is een gepassioneerde vakman of -vrouw met een grote mate van verantwoordelijkheid, die netjes werkt, graag kwalitatieve producten maakt en zich wil ontwikkelen tot een specialist op het gebied van exclusieve binnendeuren. Je werkt zelfstandig maar wordt ook begeleid door een ervaren collega zodat je alle kneepjes van het vak leert.

 

Functie-eisen
  • Je hebt een studie gevolgd en/of ervaring opgedaan in de richting van meubelmaker, interieur- of scheepsbouw (of soortgelijk)
  • Je werkt secuur, netjes en je bent creatief. Je hebt affiniteit met het product
  • Innovatief, pro actief en technisch inzicht zijn termen die bij jou passen
  • Je kunt werken of hebt interesse om te werken met verschillende materialen zoals hout, staal, glas en leer

 

Jouw werkgeluk (& arbeidsvoorwaarden)
  • Wil jij kwalitatief goed vakwerk leveren? Dan ben je bij dit specialistische bedrijf aan het juiste adres!
  • Een baan voor de lange termijn met een vaste aanstelling in het vooruitzicht
  • Je wordt allround én specialistisch opgeleid door een vak-expert en je leert werken met verschillende machines
  • Er is veel ruimte voor eigen initiatief, ideeën en inbreng
  • Je krijgt de ruimte om jouw eigen pad te bepalen en je te ontwikkelen in de richting die jou aanspreekt
  • Een goed salaris gebaseerd op jouw kennis en ervaring

 

Nieuwsgierig?

Heb je met deze vacature jouw droombaan gevonden? Of ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Neem snel contact met ons op! Je mag bellen, mailen of direct solliciteren via onderstaande button.

image_pdfimage_print