Ben jij communicatief vaardig en krijg je energie van veel contact met klanten? Voor een gevestigd, groeiend bedrijf in Veghel zoekt BaanTreffers een commercieel medewerker binnendienst!

 

Functieomschrijving

Met jouw professionele, klantvriendelijke en commerciële houding ben je het aanspreekpunt voor klanten en vertegenwoordigers. De klant staat centraal en je adviseert hen over de producten en diensten, maar ook over bijvoorbeeld levertijden, prijzen of een uitbereiding van het assortiment.

Je levert een uitstekende service en houdt de commerciële doelstellingen in het achterhoofd.  Daarnaast zorg je voor een nauwkeurige verwerking van orders en offertes.

Je hebt voornamelijk contact via telefoon en mail, vandaar dat je dagelijks werkt vanuit het moderne kantoor in Veghel. Je werkt (bij voorkeur) fulltime van maandag t/m vrijdag. Klanten komen uit Nederland en de rest van Europa, vandaar dat een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal een must zijn. Spreek je ook nog Duits? Dat is helemaal mooi meegenomen!

Benieuwd naar de producten en diensten die dit bedrijf levert? We vertellen hier in een persoonlijk gesprek graag alles over!

 

Functie eisen
  • Je hebt minimaal Mbo werk- en denkniveau
  • Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal en bij voorkeur ook van Engels en/of Duits
  • Je bent fulltime beschikbaar
  • Je woont in de buurt van Veghel
  • Je bent commercieel ingesteld, klantvriendelijk en je staat sterk in je schoenen

 

Jouw werkgeluk ( & arbeidsvoorwaarden)

Je gaat werken in een informeel en collegiaal team, binnen een groeiend internationaal bedrijf in Veghel. Een hands-on mentaliteit wordt gewaardeerd en je krijgt de ruimte te groeien in deze rol. Verder ontvang je een marktconform salaris, de secundaire voorwaarden zijn goed en je werkt vaste tijden. Krijg jij energie van klantcontact dan is deze baan perfect voor jou!

 

Nieuwsgierig?

Wil je meer weten over de functie en het bedrijf? Bel ons op 0413-747163 of mail naar info@baantreffers.nl. Solliciteer via onderstaande button. Hopelijk tot snel!

image_pdfimage_print