Gaat jouw hart sneller kloppen wanneer je een mooi houtproduct van A tot Z maakt en aflevert? Hou jij er van om in de werkplaats te staan maar vind jij het ook tof om op locatie te monteren? Dan hebben wij de job voor jou gevonden!

 

Functieomschrijving

Bij dit familiebedrijf in Veghel, dat al bijna 50 jaar bestaat, is op zoek naar timmermannen voor de binnen- en buitendienst. Dit mooie timmerbedrijf is gespecialiseerd in trappen, kozijnen en deuren. Ze combineren traditionele ambacht met vernieuwende machines. Hierdoor is niets te gek en ben je als klant altijd gegarandeerd van een kwalitatief goed product. Voor de afdeling trappen zijn ze op zoek naar versterking. Ben jij de trappenmaker die wij zoeken?

Zodra je over de drempel stapt bij dit bedrijf, merk je dat het een warm familiebedrijf is met een fijne sfeer. Het bedrijf wordt gerund door twee broers. Wat vinden zij belangrijk? Een open bedrijfsvoering waarbij iedereen gelijk is. Zelf zijn ze dan ook regelmatig te vinden in de werkplaats. In de grote lichte werkplaats werk je met ongeveer 22 andere collega’s. Ieder zijn eigen rol en het vakmanschap voel je door het bedrijf heen.

In deze technische functie maakt jij eerst in de werkplaats de houten trappen waarna je op locatie de trappen ook gaat plaatsen. Je mag gaan werken met de mooiste materialen in de beste kwaliteit. Iedere trap is weer uniek en dat maakt het werk erg afwisselend. Jij bent verantwoordelijk voor het gehele proces; hetgeen dat je zelf maakt in de werkplaats, monteer je (samen met een collega) vervolgens ook zelf bij de klant. Hoe cool is dat? Dit alles ga je doen van maandag tot vrijdag in dagdienst.

 

Functie-eisen
  • Je hebt technisch inzicht en hebt passie voor het (timmer)vak
  • Een afgeronde (MBO) opleiding bij voorkeur richting hout/timmerindustrie
  • Je bent flexibel ingesteld en vindt het leuk om op verschillende locaties te werken
  • Je kunt zelfstandig werken, maar ook in teamverband functioneer jij prima
  • Je bent klantvriendelijk en representatief

 

Jouw werkgeluk (& arbeidsvoorwaarden)
  • Je werkt met unieke producten, elke trap is weer anders!
  • Je komt te werken in een hecht bedrijf met de Brabantse mentaliteit en een open bedrijfsvoering
  • Prettige werksfeer met leuke bedrijfsuitjes (zoals o.a. een barbecue)
  • Heb jij de ambitie om door te groeien? Dan is dat mogelijk!
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden volgens de Cao timmerindustrie

 

Nieuwsgierig?

Spreekt deze functie jou aan? Wil je meer weten? Neem gerust contact op en we bespreken de mogelijkheden samen. Je mag bellen (0413-747163), mailen (info@baantreffers.nl) of solliciteren via onderstaande button. Lijkt het je leuk om een dagje mee te draaien zodat je het werk kan ervaren? Ook dat is mogelijk!

image_pdfimage_print