Is hout jouw grote passie en heb je ervaring als timmerman? Wil jij de mooiste producten afleveren en ben je ook graag op locatie bezig? Wie weet ben jij wel dé timmerman die we zoeken!

Functieomschrijving

Bij dit familiebedrijf in Veghel, dat al bijna 50 jaar bestaat, is op zoek naar een timmerman voor de binnen- en buitendienst. Dit mooie timmerbedrijf is gespecialiseerd in trappen, kozijnen en deuren. Ze combineren traditionele ambacht met vernieuwende machines. Hierdoor is niets te gek en ben je als klant altijd gegarandeerd van een kwalitatief goed product.

Zodra je over de drempel stapt bij dit bedrijf, merk je dat het een warm familiebedrijf is met een fijne sfeer. Het bedrijf wordt gerund door twee broers. Wat vinden zij belangrijk? Een open bedrijfsvoering waarbij iedereen gelijk is. Zelf zijn ze dan ook regelmatig te vinden in de werkplaats. In de grote lichte werkplaats werk je met ongeveer 22 andere collega’s. Ieder zijn eigen rol en het vakmanschap voel je door het bedrijf heen.

 

Wat ga jij doen?

In deze fulltime technische functie voer je zelfstandig alle voorkomende werkzaamheden uit op het gebied van houten kozijnen, ramen, deuren en eventueel trappen. Dit zul je gaan doen in de werkplaats maar óók op locatie. Doordat je al ervaring hebt opgedaan in het vak, kun jij (technische) tekeningen lezen. In de werkplaats monteer je de producten af en maak je deze helemaal klaar zodat ze naar de klant kunnen. Hierna ga je op locatie de producten bevestigen, afwerken en nastellen. Ook voer je onderhoud uit. De klanten bevinden zich voornamelijk hier in de regio, van kleine particulieren klanten tot aan grotere woningbouwprojecten.

Dit alles ga je doen van maandag tot vrijdag in dagdienst, waarvan je ongeveer drie dagen in de werkplaats en twee dagen op locatie werkt.

 

Functie-eisen
  • Je hebt technisch inzicht en hebt passie voor het (timmer)vak
  • Een afgeronde (MBO) opleiding bij voorkeur richting hout/timmerindustrie
  • Je hebt enkele jaren ervaring als timmerman
  • Je bent flexibel ingesteld en vindt het leuk om op verschillende locaties te werken
  • Je kunt zelfstandig werken, maar ook in teamverband functioneer jij prima

 

Jouw werkgeluk ( & arbeidsvoorwaarden)
  • Je werkt met unieke producten en hebt een mooie afwisseling in werkzaamheden
  • Je komt te werken in een hecht bedrijf met de Brabantse mentaliteit en een open bedrijfsvoering
  • Prettige werksfeer met leuke bedrijfsuitjes (zoals o.a. een barbecue)
  • Heb jij de ambitie om door te groeien? Dan is dat mogelijk!
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden volgens de Cao timmerindustrie

 

Nieuwsgierig?

Spreekt deze functie jou aan? Wil je meer weten? Neem gerust contact op en we bespreken de mogelijkheden samen. Je mag bellen (0413-747163), mailen (info@baantreffers.nl) of solliciteren via onderstaande button. Lijkt het je leuk om een dagje mee te draaien zodat je het werk kan ervaren? Ook dat is mogelijk!

image_pdfimage_print