Voor een stabiel en informeel familiebedrijf Veghel zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur. De job is voor de lange termijn met op korte termijn een vaste aanstelling in het vooruitzicht!

Functieomschrijving

Je toekomstige werkgever maakt installaties/producten die andere bedrijven gebruiken om transport eenvoudiger te maken. Dit doen ze voor een divers klantenbestand bestaande uit gigantische spelers uit de Benelux. Natuurlijk ben je nu benieuwd wat ze dan precies maken? Dat vertellen we je heel graag in een persoonlijk gesprek.

Aangezien deze organisatie gestaag en op gezonde wijze groeit zijn zij op zoek naar uitbreiding van het team.

Als heftruckchauffeur kom je te werken in een team van totaal 20 collega’s, waarvan er 7 op kantoor (inkoop, sales, administratie, directie) en de rest op het buitenterrein of in de werkplaats actief is. Ze beschikken over ruime bedrijfslocatie waar wordt gewerkt met moderne apparatuur.

Als heftruckchauffeur:

  • Start jouw werkdag om 7.30 uur en eindigt rond 16.15 uur.
  • Ben je voornamelijk op het buitenterrein aan het werk.
  • Ben je voornamelijk bezig met het laden en lossen van vrachtwagens en hebt lichte administratieve werkzaamheden.
  • Zorg je er ook voor dat ‘alles’ op het terrein op rolletjes verloopt. Je houdt de boel overzichtelijk, zorgt voor de veiligheid en zorgt dat er een lekker werktempo in zit.
  • Kom je in een team terecht met 4 andere heftruckchauffeurs.

Naast je directe collega’s werk je ook goed samen met de overige collega’s van andere afdelingen. De sfeer is zeer gemoedelijk (veelal mensen wonend in de buurt van Veghel) en naast het harde werken is er genoeg ruimte voor een lolletje en praatje! Deze combinatie zorgt vaak voor de beste resultaten.

Uiteraard word je goed ingewerkt door een ervaren collega en zullen ze zorgen dat jij je snel thuis voelt!

Functie-eisen
  • Je bent fulltime beschikbaar (32 uur is eventueel bespreekbaar)
  • Je woont in de buurt van Veghel (straal van 15 km)
  • Je hebt een goede werkmentaliteit en bent een betrouwbare kracht
  • Je hebt al een aantal meters op de heftruck gereden
  • Je zoekt een job voor de lange termijn
 Jouw werkgeluk (& arbeidsvoorwaarden)

Je komt op korte termijn bij de opdrachtgever in dienst. Het salaris zal afhangen van leeftijd en ervaring. Maar dit zal zitten tussen de €2000,- en €2500,- bruto per maand. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen, vakantiegeld, reiskosten (indien van toepassing), personeelsuitjes (ook belangrijk natuurlijk) en de mogelijkheid om te groeien in salaris.

Nieuwsgierig?

We zien je reactie met belangstelling tegemoet. Dit kan via onderstaande sollicitatiebutton, of per mail (info@baantreffers.nl) en zijn er vragen dan kun je altijd bellen naar 0413-747 163.

image_pdfimage_print