JE WEET ÉÉN DING ZEKER: JE WIL EEN BAAN WAARIN JE GELUKKIG BENT. 

Bij een bedrijf dat ‘het’ snapt, dat ambitieus en positief in het leven staat en beseft dat werkgeluk een arbeidsvoorwaarde is. Je bent hier aan het juiste adres, want BaanTreffers bemiddelt uitsluitend tussen werkgevers en werkzoekenden die elkaar sterker en blijer maken.

AANMELDEN

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een bedrijf waar je energie van krijgt én waar je graag jouw energie in steekt? Meld je aan en laat BaanTreffers weten dat je open staat voor aanbiedingen van goede werkgevers!

We vragen enkel jouw contactgegevens. Voeg eventueel daarbij jouw cv toe en vertel alvast in het kort over jezelf en waar je naar op zoek bent. Hoe meer we van jou en jouw wensen weten, hoe gerichter we voor je op zoek kunnen. Hebben we interessante mogelijkheden? Dan nodigen we je uit op ons kantoor om elkaar beter te leren kennen!

Dit is waarom jij kiest voor BaanTreffers!

OVER ONS

Wij zijn een werving-, selectie- en uitzendbureau in Veghel met precies dezelfde diensten als ieder ander bureau. Maar met vier belangrijke verschillen:

Werkgeluk is een belangrijke arbeidsvoorwaarde; werkgever en werknemer moeten gemeend blij zijn met elkaar. BaanTreffers blijft betrokken, werkt met een werkgelukdeskundige én biedt je (online) cursussen en certificaten aan. Zo zorgen we ervoor dat je niet alleen blij begint, maar ook gelukkig en uitgedaagd blijft!

Voor de nieuwe generatie werkzoekenden ligt de wereld open. Starters, juniors en mediors zijn ambitieus, willen hard werken en hechten veel waarde aan de ‘zachte’ kant. Ben jij op zoek naar een organisatie waar je je thuis voelt, waar je het verschil kunt maken en een baan waar je geluk en voldoening uit haalt? Dan kan BaanTreffers wat voor je betekenen!

Met onze lokale focus kennen we de bedrijven in Veghel en omstreken als geen ander. In verschillende branches en op elk niveau bieden we jou de baan die jij zoekt. En dat bij een fijn bedrijf bij jou in de buurt!

Bij BaanTreffers geen korte opdracht van een paar weekjes. Wij gaan voor de lange termijn én voor een gelukkige, stabiele en succesvolle toekomst.

WhatsApp chat