JE WEET ÉÉN DING ZEKER: JE WIL EEN BAAN WAARIN JE GELUKKIG BENT. 

Bij een bedrijf dat ‘het’ snapt, dat ambitieus en positief in het leven staat en beseft dat werkgeluk een arbeidsvoorwaarde is. Je bent hier op de perfecte plaats, want BaanTreffers bemiddelt uitsluitend tussen werkgevers en werkzoekenden die elkaar sterker en blijer maken.

AANMELDEN

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een bedrijf waar je energie van krijgt én waar je graag jouw energie in steekt? Meld je aan en laat BaanTreffers weten dat je open staat voor aanbiedingen van goede werkgevers!

We vragen enkel jouw contactgegevens. Voeg eventueel daarbij jouw cv toe en vertel alvast in het kort over wat jij wil. Hoe meer we van jou en jouw wensen weten, hoe gerichter we voor je op zoek kunnen. Hebben we interessante mogelijkheden? Dan nodigen we je uit op ons kantoor om elkaar beter te leren kennen!

Dit is waarom jij kiest voor BaanTreffers!

OVER ONS

Wij zijn een werving-, selectie- en uitzendbureau in Veghel met precies dezelfde diensten als ieder ander bureau. Maar met vier belangrijke verschillen:

Dat is de generatie die we het beste kennen en waar we de beste klik mee hebben. De ‘nieuwe’ generatie is de generatie waarvoor wij het meeste kunnen betekenen.

Werkgeluk is een belangrijke arbeidsvoorwaarde. Werkgever en werknemer moeten gemeend blij zijn met elkaar. Daarom werken wij onder andere met een jobcoach en werkgelukdeskundige.

Dat geldt zowel in werkzoekenden als in werkgevers. Wij werken uitsluitend voor bedrijven en mensen die een oprecht enthousiasme in zich hebben.

Bij BaanTreffers geen korte opdracht van een paar weekjes. Wij gaan voor de lange termijn én voor een gelukkige, stabiele en succesvolle toekomst.