Je weet één ding zeker: je wilt een baan waar jij gelukkig van wordt.

Bij een bedrijf dat snapt dat de nieuwe generatie anders in elkaar steekt dan vorige generaties; en dat werkgeluk een arbeidsvoorwaarde is. Je bent hier op de perfecte plaats. Want BaanTreffers bemiddelt uitsluitend tussen werkgevers en werkzoekenden die elkaar sterker en blijer maken.

AANMELDEN

Bijna afgestudeerd of sta je open voor aanbiedingen van gewoon echte goede werkgevers? Laat het ons dan weten.

We vragen enkel je contactgegevens. Ook kun je je cv toevoegen en is er ruimte om ons al kort te informeren over wat je wilt. We nemen snel contact met je op om een afspraak in te plannen. Misschien eerst alleen telefonisch, maar wellicht ‘gewoon’ bij ons op kantoor om elkaar te leren kennen en direct de mogelijkheden te bespreken.

Dit is waarom jij kiest voor BaanTreffers!

OVER ONS

Wij zijn een werving-, selectie- en uitzendbureau in Veghel met precies dezelfde diensten als ieder ander bureau. Met drie belangrijke verschillen:

Dat is de generatie die we het beste kennen en waar we een klik mee hebben. Dat is ook de generatie voor wie wij het meeste kunnen betekenen.

Werkgeluk is een belangrijke arbeidsvoorwaarde. Werkgever en werknemer moeten gemeend blij zijn met elkaar. Daarom werken wij onder andere met een jobcoach en werkgelukdeskundige.

Dat geldt zowel in werkzoekenden als in werkgevers. Wij werken uitsluitend voor bedrijven en mensen die een oprecht enthousiasme in zich hebben.