Lieke is een energieke dame die vorige week haar hbo HRM diploma heeft behaald. Ze kijkt er naar uit om snel aan de slag te gaan met haar eerste échte professionele uitdaging!

Organiseren en plannen, sparren met collega’s en betrokken zijn. Daar wordt Lieke blij van. Net als van veel afwisseling in haar werk trouwens. Daarom vindt ze het leuk om veel met projecten bezig te zijn. Het liefst binnen een informeel, warm bedrijf waar ambitieus wordt gekeken naar de toekomst en men niet bang is voor veranderingen.

Lieke heeft tijdens haar eerste stage veel recruitment ervaring opgedaan. Tijdens haar laatste stage draaide ze als volwaardig medewerker mee op de HR-afdeling. Recruitment zou een onderdeel van haar baan kunnen zijn, maar ze wil zich liever niet alleen bezig houden met administratie. Een veelzijdige baan binnen een dynamisch bedrijf.. Dat is wat ze zoekt!

Is jouw bedrijf op zoek naar een enthousiaste starter? Lieke is voor 32-40 uur per week beschikbaar in de regio Meierijstad. Ze staat open voor HR functies, maar je mag haar ook een andere uitdagende aanbieding doen!

image_pdfimage_print