Rob is op zoek naar een nieuwe uitdaging in de zorg waar hij als onderdeel van een hecht team zijn kwaliteiten in de praktijk kan brengen. Met zijn hbo-opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlener én zijn technische achtergrond is Rob een interessante kandidaat met vele kwaliteiten. Hij staat ervoor open zijn technische kennis in te zetten in zijn nieuwe baan, maar de zorg staat voorop. Werken in een team waar oog is voor elkaar en de cliënt is voor hem het allerbelangrijkst.

Rob is een stille kracht. Hij is een echte teamplayer die op een rustige manier de situatie inschat en het overzicht bewaard. Hij heeft leidinggevende en sturende kwaliteiten en staat ervoor open om te leren. Het liefst in de praktijk. Zijn voorkeur gaat uit naar dagdiensten (maar wisselende diensten zijn bespreekbaar), hij is direct, fulltime beschikbaar en wil max. 30 minuten reizen vanuit Uden. In zijn ideale baan begeleidt hij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij hun dagelijkse werkzaamheden. Gezien zijn achtergrond zou dit zeker in een technische omgeving mogen zijn. Een baan als woonbegeleider of ambulant begeleider behoren tot de mogelijkheden.

Rob is 100% klaar voor een nieuwe uitdaging en kan niet wachten om te starten. Is jouw organisatie of team op zoek naar een rustige, gemotiveerde kracht? Laat het ons weten, dan brengen wij jou in contact met Rob!

image_pdfimage_print