Het is tegenwoordig al lastig om nieuwe mensen te vinden. Vind dan maar eens de kandidaat die perfect bij jullie past. Dat talent dat vooruit wil, vol energie zit en bereid is te investeren in zijn of haar carrière.

Niet te doen, toch?

Echt wel.

Wij zijn BaanTreffers. Opgericht om werknemers te koppelen aan werkgevers die begrijpen dat ook werkgeluk een arbeidsvoorwaarde is! Wij gaan op zoek naar dé kandidaat die jij zoekt.

CHECK ONZE KANDIDATEN

Van een aantal kandidaten die bij ons staan ingeschreven, hebben we een kort profiel opgesteld.
Wil je meer van een of van enkele kandidaten weten? Neem dan contact met ons op.

Lieke – Een energieke hbo-starter op zoek naar afwisseling!

Lieke is een energieke dame die vorige week haar hbo HRM diploma heeft behaald. Ze kijkt er naar uit om ...
Functie:
HR of gerelateerd
Leeftijd:
24
Salaris:
€2500,-
Woonplaats:
Beek en Donk

Rob – Sociaal pedagogisch hulpverlener met technische achtergrond

Rob is op zoek naar een nieuwe uitdaging in de zorg waar hij als onderdeel van een hecht team zijn ...
Functie:
Sociaal Pedagogisch Hulpverlener
Leeftijd:
28
Salaris:
In overleg
Woonplaats:
Uden

Simone – Online Marketing, Communicatie en Content Creator

Simone is een gedreven starter, op zoek naar een serieuze baan voor langere tijd. Met haar diploma hbo Communicatie op ...
Functie:
Online Marketeer
Leeftijd:
24
Salaris:
Rond de €2200 per maand
Woonplaats:
Boekel

Wat ons uniek maakt!

OVER ONS

Wij zijn een werving- en selectiebureau als ieder ander. Wij bieden dezelfde diensten. Tegen reguliere tarieven. En toch zijn we totaal anders:

Dat is de generatie die we het beste kennen en waar we een klik mee hebben. Dat is ook de generatie voor wie wij het meeste kunnen betekenen.

Werkgeluk is een belangrijke arbeidsvoorwaarde. Werkgever en werknemer moeten gemeend blij zijn met elkaar. Daarom werken wij onder andere met een jobcoach en werkgelukdeskundige.

Dat geldt zowel in werkzoekenden als in werkgevers. Wij werken uitsluitend voor bedrijven en mensen die een oprecht enthousiasme in zich hebben.

Waar we goed in zijn

ONZE DIENSTEN

No cure no pay. Vinden we jouw ideale kandidaat – en dat doen we! – dan treedt deze direct bij jullie in dienst. Je betaalt ons vervolgens een fee, die we vooraf zijn overeengekomen.

Kun of wil je geen nieuwe mensen aannemen, maar heb je wel mensen nodig? Wij vinden jullie kandidaat. Die gaat bij jullie aan de slag, waarbij wij vooralsnog zijn of haar werkgever zijn.

Jullie werven je mensen, wij regelen de rest, zoals het opmaken van het contract en het uitbetalen van salaris. Ook de risico’s bij ziekte en ontslag zijn voor ons.

WhatsApp chat