Voor drie topklanten, met elk ongeveer 2000 zeugen, zijn we op zoek naar aanpakkers die het leuk vinden om in de agrarische sector te werken. Word jij onze nieuwe allround varkensverzorger?

Functieomschrijving

Wat houdt deze baan dan precies in? Je gaat werken met dieren, dus je kunt je voorstellen dat elke dag anders is. Je komt te werken bij een moderne varkenshouder waar je ervoor zorgt dat de dagelijkse werkzaamheden van A t/m Z in goede orde verlopen.

De werkzaamheden zijn erg divers. Je helpt met het verzorgen van de biggen en de biggetjes in de kraamstal, je houdt de hokken schoon, maar je voert ook controles en inseminaties uit.

Je leert on the job, dat betekent dat je met een ervaren medewerker meeloopt en op die manier alle werkzaamheden één voor één onder de knie krijgt.

En ook belangrijk: natuurlijk is er ook tijd voor koffie, een goed gesprek in de kantine en een gezonde dosis humor wordt gewaardeerd!

 

Functie-eisen

Allereerst moet je het leuk vinden om met dieren te werken. Wellicht heb je dit nog nooit gedaan, maar affiniteit met de agrarische sector en een goede portie motivatie zijn het allerbelangrijkst! Enige ervaring is mooi meegenomen, maar zeker geen harde eis.

Liever zien we dat je behulpzaam, flexibel en zelfstandig bent, maar ook goed in een team kunt werken. Verder denk je oplossingsgericht en werk je netjes. Daarnaast zijn we op zoek naar een echte aanpakker. Je vindt het niet erg om vies te worden, kunt hard werken en steekt graag de handen uit je overal.

Alles kan geleerd worden, dus het belangrijkste is dat je binnen ons gezellig team past en je over een goede werkmentaliteit beschikt. Dan komt de rest vanzelf!

 

Jouw werkgeluk (& arbeidsvoorwaarden)
  • Je krijgt de kans jezelf te ontwikkelen tot zelfstandig varkensverzorger. Een ervaren collega leert jou alle kneepjes van het vak
  • Een uitstekend salaris tussen de €2100 en €2500,- bruto per maand (full time)
  • Een baan voor de lange termijn
  • De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag. Af en toe werk je ook in het weekend, maar dit zal niet vaak voorkomen. Daardoor blijft er genoeg ruimte over voor je vrije tijd!
  • Grote mate van zelfstandigheid en vrijheid
  • Je bent lekker actief bezig
  • Je treedt direct in dienst of wordt na een half jaar overgenomen door de opdrachtgever

 

Nieuwsgierig?

Heb je interesse of wil je meer weten over deze job? Bel ons gerust voor meer informatie, of kom langs! We maken kennis en gaan dieper in op de vacature en de werkzaamheden. Natuurlijk kun je aansluitend ook altijd een kijkje nemen bij een van onze klanten. Zodat je zeker weet dat je dit avontuur aan wil gaan. We horen graag van je!

image_pdfimage_print