Varkensverzorger

Vacature details

Carrièreniveau:
Starter, Junior, Medior, Senior
Dienstverband:
32 - 40 uur
Opleidingsniveau:
Geen opleiding / N.v.t.
Vakgebied:
Agrarisch / Milieu
Salaris:
€2100,- tot €2800,- bruto per maand
Plaats:
Odiliapeel
Regio:
Noord-Brabant

Voor een passievol varkensbedrijf in Odiliapeel, met ongeveer 2000 zeugen, zijn we op zoek naar aanpakkers die het leuk vinden om in de agrarische sector te werken. Word jij onze nieuwe allround varkensverzorger?

Functieomschrijving

Wat houdt deze baan dan precies in? Je gaat werken met dieren, dus je kunt je voorstellen dat elke dag anders is. Je komt te werken bij een moderne varkenshouder met enkel zeugen waar je ervoor zorgt dat de dagelijkse werkzaamheden van A t/m Z in goede orde verlopen. Structuur en discipline zijn binnen dit bedrijf belangrijke factoren. Er wordt als team goed en prettig samengewerkt met veel passie en liefde voor het vak.

De werkzaamheden zijn erg divers. Je helpt met het verzorgen van de biggen en de biggetjes in de kraamstal, je houdt de hokken schoon, maar je voert ook controles en inseminaties uit.

Je leert on the job, dat betekent dat je met een ervaren medewerker meeloopt en op die manier alle werkzaamheden één voor één onder de knie krijgt. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om te solliciteren als je wel al ervaring hebt!

En ook belangrijk: natuurlijk is er ook tijd voor koffie, een goed gesprek in de kantine en een gezonde dosis humor wordt gewaardeerd! De werkdag begint dagelijks stipt om 6.30 uur.

Functie-eisen

Allereerst moet je het leuk vinden om met dieren te werken. Wellicht heb je dit nog nooit gedaan, maar affiniteit met de agrarische sector en een goede portie motivatie zijn het allerbelangrijkst! Enige ervaring is mooi meegenomen, maar zeker geen harde eis.

Liever zien we dat je behulpzaam, geordend en zelfstandig bent, maar ook goed in een team kunt werken. Verder denk je oplossingsgericht en werk je netjes. Daarnaast zijn we op zoek naar een echte aanpakker. Je vindt het niet erg om vies te worden, kunt hard werken en steekt graag de handen uit je overal.

Alles kan geleerd worden, dus het belangrijkste is dat je binnen het gezellige team past en je over een goede werkmentaliteit beschikt. Dan komt de rest vanzelf!

Jouw werkgeluk (& arbeidsvoorwaarden)

  • Je krijgt de kans jezelf te ontwikkelen tot zelfstandig varkensverzorger. Een ervaren collega leert jou alle kneepjes van het vak
  • Een uitstekend salaris in overleg (o.a. afhankelijk van leeftijd en ervaring)
  • Een baan voor de lange termijn
  • De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag. Af en toe werk je ook in het weekend, want de boerderij draait 24/7 door. Natuurlijk blijft er genoeg ruimte over voor je vrije tijd!
  • Grote mate van zelfstandigheid en vrijheid
  • Je bent lekker actief bezig
  • Je treedt direct in dienst of wordt na een half jaar overgenomen door de opdrachtgever

Nieuwsgierig?

Heb je interesse of wil je meer weten over deze job? Bel ons gerust voor meer informatie, of kom langs! We maken kennis en gaan dieper in op de vacature en de werkzaamheden. Natuurlijk kun je aansluitend ook altijd een kijkje nemen bij het bedrijf zodat je zeker weet dat je dit avontuur aan wil gaan. We horen graag van je! Je kunt ons bereiken via 0413-747 163 of info@baantreffers.nl.

INTERESSE?

Nieuwsgierig naar deze vacature of wil je meer informatie over de functie? Luc helpt je graag! Mail naar info@baantreffers.nl of bel 0413-747163.

medewerker

Je kunt natuurlijk ook direct solliciteren. Laat jouw gegevens achter en BaanTreffers neemt snel contact met je op!

Bekijk onze nieuwste vacatures:

4D planner voor bouw- en/of infraprojecten

Opleidingsniveau:
WO, HBO, MBO
Carrièreniveau:
Starter, Junior, Medior, Senior
Dienstverband:
32 - 40 uur
Salaris:
€2300,- en €4500,- bruto per maand
Plaats:
Uden
Voor het Udense bedrijf 4D construct is BaanTreffers op zoek naar een 4D planner. Als 4D planner breng je complexe ...

Medewerker goederenontvangst (m/v)

Opleidingsniveau:
MBO, HAVO / VWO, VMBO / MAVO
Carrièreniveau:
Junior, Medior, Senior
Dienstverband:
32 - 40 uur
Salaris:
€2300,- tot €2600,- bruto per maand
Plaats:
Veghel
Ben jij graag lekker bezig tijdens jouw werkdag en wil je logistiek werk combineren met administratieve taken? Kortom: wil jij ...

Meewerkend voorman (of vrouw) productie

Opleidingsniveau:
MBO, VMBO / MAVO
Carrièreniveau:
Medior, Senior
Dienstverband:
32 - 40 uur
Salaris:
€2400,- tot €3000,- bruto per maand
Plaats:
Uden
Heb jij aansturende kwaliteiten, oog voor detail en voel je je thuis in een goed georganiseerde onderneming? Lees dan snel verder ...
× Stuur een appje