Heb jij onlangs jouw opleiding Bouwkunde, Tekenaar Constructeur of Civiele Techniek afgerond? Wij bieden mogelijkheden!

Bij dit bedrijf in Schijndel ga je écht voor een flitsende start van je carrière. Dit bedrijf doet er namelijk alles aan om jou, binnen een prettige en uitdagende omgeving, verder te laten ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan opleidingen en trainingen. Verder hebben ze volop aandacht voor jou, wordt jouw traject met grote regelmaat besproken en doen ze er alles aan om het jou naar je zin te maken. Ben je net afgestudeerd en wil je graag een goede portie werkervaring op doen, dan is dit de ideale job!

Functieomschrijving

Je krijgt een gedegen introductie en je leert in jouw inwerkperiode alles over de organisatie en de producten. Op die manier kun je uiteindelijk goed voorbereid aan de slag. Je wordt zelfstandig verantwoordelijk voor het ontwerpen en uitwerken van producten in het Auto-CAD tekensysteem. Uiteraard maak je de daarbij behorende statische berekeningen. De projecten vinden plaats in de bouwsector.

Functie-eisen
  • Afgeronde mbo- of hbo-opleiding Bouwkunde, Tekenaar Constructeur of Civiele Techniek (waarbij de afstudeerrichting constructie mooi is meegenomen)
  • Goede kennis van Auto-CAD
  • Ervaring met rekensoftware
  • Affiniteit met automatisering en office applicaties
  • Een enorme drive om binnen een specialistische branche jezelf te ontwikkelen
Jouw werkgeluk (& arbeidsvoorwaarden)

Binnen dit bedrijf hangt een goede sfeer; het 'wij' gevoel heerst en werk verzetten gebeurt met z'n allen. Een goede mix van starters en ervaren collega's werkt aan mooie, uitdagende projecten. Meedenken wordt gewaardeerd én gestimuleerd. Er wordt gezellig, op z'n Brabants, met elkaar samengewerkt met een gezonde dosis humor. Ook belangrijk!

Kies jij niet alleen voor een baan, maar ook voor een carrière? Dan ben je hier op de goede plek. Dit bedrijf stimuleert medewerkers om zich verder te ontwikkelen en door te groeien binnen de organisatie.

Logisch, maar we kunnen het maar gezegd hebben; dit is een job voor de lange termijn. Je start met een salaris tussen de €2500 en €3400,- bruto per maand op full time basis (nader te onderhandelen).

Bij wederzijdse tevredenheid kom je snel vast in dienst bij deze werkgever. Naast het salaris bieden ze je een goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioensregeling, 25 vakantiedagen, 5 extra dagen rond oudjaar, reiskosten (indien van toepassing) én leuke personeelsuitjes.

Nieuwsgierig?

Interessant hé? Informeer snel bij ons voor meer info en we gaan kijken of we jou kunnen matchen!

image_pdfimage_print