Ben je op zoek naar een veelzijdige functie waarin je technische en logistieke werkzaamheden combineert? Voor een bedrijf, actief in de machinebouw, zoeken we versterking voor het zagen en afbramen van onderdelen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en het laden en lossen van vrachtwagens. Een mooie combirol dus!

 

Functieomschrijving

Dit familiebedrijf specialiseert zich al ruim 25 jaar in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en leveren van machines voor de voedingsindustrie. Ze werken o.a. voor brood- en banketbakkerijen, de vlees- en visverwerkende industrie en bedrijven actief in agf of zuivel. Denk hierbij aan het intern transport zoals verschillende soorten transportbanden maar ook speciaal machinebouw. Er wordt maatwerk geleverd aan klanten over de hele wereld.

Dagelijks werken hier ongeveer 35 collega’s samen – van ontwerp tot het plaatsen en het oplossen van storingen ter plaatse. In de werkplaats werk je met ongeveer 15 collega’s van maandag t/m vrijdag tussen 7.45 en 16.45 uur. Een gezellige club mensen, met weinig verloop, van jong tot oud! Ter uitbereiding van het team is dit bedrijf op zoek naar een gemotiveerde collega voor de lange termijn. Je bent vooral bezig met het technische aspect (zagen en afbramen) maar ondersteunt ook andere collega’s door o.a. te zorgen voor de aanvoer van materiaal.

Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan o.a. uit:

 • Het, volgens order, zagen van diverse materialen. Denk hierbij aan gehard staal, RVS en kunststoffen. Het gaat om maatwerk dus vrijwel elk stuk verschilt van lengte en profiel.
 • Afbramen van gedraaide en/of gefreesde producten zodat de producten zonder oneffenheden en netjes afgewerkt de deur uit gaan.
 • Het voorraadbeheer van de grondstoffen die gebruikt worden in de werkplaats.
 • Laden en lossen van vrachtwagens.
 • Interne opleidingsmogelijkheden tot operator draai- en/of freesmachine.

 

Functie eisen
 • Je bent fulltime beschikbaar en woont in de omgeving van Veghel
 • Je hebt minimaal Mbo niveau 2 afgerond, bij voorkeur in een technische richting
 • Je bent op zoek naar een baan voor de lange termijn
 • Je kunt het overzicht bewaren, ziet het werk liggen en vindt het een uitdaging om maatwerk te maken

 

Jouw werkgeluk ( & arbeidsvoorwaarden)
 • Je komt te werken bij een stabiel, innovatief bedrijf dat mooie producten maakt voor de internationale markt maar wat de Brabantse nuchterheid en gemoedelijkheid goed heeft weten te behouden.
 • Een goed salaris en voldoende mogelijkheden om je te ontwikkelen en door te groeien tot operator.

 

Nieuwsgierig?

Spreekt deze functie jou aan? Wil je meer weten? Neem gerust contact op en we bespreken de mogelijkheden samen. Je mag bellen, mailen of solliciteren via onderstaande button.

image_pdfimage_print