Heb jij twee technische rechterhanden en wil jij je graag bezighouden met installaties voor duurzame energie? Dan hebben wij een interessante positie voor jou gevonden!

 

Functieomschrijving

Dit bedrijf is actief in een snelgroeiende branche waarbij jouw kennis van elektrotechniek en oplossingsgericht denken goed van pas komen. Het gehele traject, van ontwerp tot installatie en van monitoren tot onderhouden, ze doen alles zelf. Verder leuk om te weten dat het kantoorpand onlangs vernieuwd is en je dus op een moderne plek komt te werken.

Als installatie- en servicemonteur …

… ben je verantwoordelijk voor de afwerking van nieuwe PV installaties en het verhelpen en beheren van storingen. Je zorgt voor goede monitoringssystemen met geschikte materialen. Verder houd je contact met opdrachtgevers voor het oplossen van storingen, zowel telefonisch op kantoor als op locatie. Daarnaast is het belangrijk je productkennis bij te houden door regelmatig contact te houden met leveranciers.

… start je de meeste dagen om 8.30 uur en eindigt de werkdag om 17.00 uur, echte kantoortijden dus. Je vormt samen met een planner, werkvoorbereider en projectmanager een team waarbij jullie samen verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van het gehele PV project. Een team van 6 mensen, op een totaal van 15 mensen in de gehele organisatie. Waar de planner het project inplant met montageploegen, bereid de werkvoorbereider samen met de toegewezen projectmanager het project voor. In jouw rol spar je met de projectmanager om het project af te sluiten met monitoringsopties en met de werkvoorbereider voor het inkopen van spullen. Verder zorg je samen met de planner voor het plannen van afspraken voor de afhandeling van storingen.

 

Functie-eisen
  • Je bent 5 dagen 40 uur per week beschikbaar
  • Je hebt een Rijbewijs B
  • Je hebt minimaal een MBO niveau 3 diploma richting ICT of Elektrotechniek
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als ICT’er of elektricien, aangezien je in jouw rol veel werkt met aansluitingen en internetverbindingen. Werkervaring in de solarbranche is een voordeel
  • Je bent oplossingsgericht en bent flexibel in werktijden
  • Pre: VCA Vol & NEN3140 diploma

 

 Jouw werkgeluk (& arbeidsvoorwaarden)

Bij BaanTreffers vinden we het belangrijk dat je in een fijn team terecht komt. Een hecht en behulpzaam team dat klaarstaat en waarvan je veel kunt leren. Dit bedrijf is jong, dynamisch en heeft veel doorgroeimogelijkheden. Zoals doorgroeien tot projectmanager bijvoorbeeld! Verder zullen wij van BaanTreffers te aller tijden klaarstaan om al jouw vragen te beantwoorden.

 

Nieuwsgierig?

Enthousiast over deze functie? Dan horen we graag van je!

image_pdfimage_print