Heb jij passie voor organiseren, communiceren en regelen, ben je technisch ingesteld en ben jij op je best wanneer je de leiding kunt nemen bij unieke projecten?  Dan heeft BaanTreffers de ideale functie voor jou!

Waar ga je werken?

Deze organisatie heeft een modern bedrijfspand, 20 medewerkers en groeit lekker door. Dat is ook niet zo gek als je ziet wat ze maken! Echt vakwerk en écht maatwerk.

Het basisingrediënt is staal. Van dit staal worden voornamelijk trappen, balustrades en deuren gemaakt. De liefde voor ambachtelijk, bijzonder werk straalt er vanaf. Deze stijlvolle items worden gegarandeerd dé eyecatcher in iedere ruimte.

Het ontwerp en de productie worden gedaan in eigen huis. De producten worden met zorg en precisie gemaakt, waarna de buitendienstmonteurs het product op de juiste wijze monteren. Jij bent, als werkvoorbereider, planner en montageleider in één, verantwoordelijk voor een goede implementatie bij de klant.

Wat ga je doen?

Als projectleider heb je de leiding over de montageprojecten, coach je het montageteam en zorg je ervoor dat de montagetekeningen, de planning en het werkmateriaal klaar staan. Het buitendienst team bestaat uit 8 vakkundige montagecollega’s. Een  goede samenwerking tussen jou en het team is belangrijk om zo projecten gezamenlijk tot een goed eindresultaat te brengen.

Daarnaast ga je ook regelmatig de deur uit. Nieuwe projecten worden door jou ingemeten en je waarborgt de kwaliteit van lopende projecten door regelmatig een kijkje te nemen en bij te sturen waar nodig. Hiervoor staat er een auto van de zaak tot je beschikking. Je werkt 70% op kantoor en 30% bij de klant.

Verder ben je het aanspreekpunt voor klanten, (onder)aannemers en leveranciers. Je bent dus de schakel tussen alle partijen en zorgt ervoor dat iedereen, inclusief jouw collega’s, correct geïnformeerd wordt over de projecten.

Je gaat deze werkzaamheden overnemen van de eigenaar die momenteel de rol er extra bij heeft genomen. Je wordt op jouw eigen tempo ingewerkt zodat je uiteindelijk de rol helemaal zelfstandig kunt uitvoeren. Ervaring in een soortgelijke rol is geen vereiste. Een goede inzet en motivatie is veel belangrijker. Verder is het een must dat je snel kunt schakelen. Je beheert niet alleen meerdere montageteams en projecten tegelijk, je communiceert ook intensief met jouw collega’s van de tekenkamer, werkplaats en logistiek.

 

Wie ben jij?
 • Je bent al bekend in de (staal)bouw. Dat kan vanuit jouw studie zijn of vanuit jouw werkervaring (zowel uitvoerend als kantoor).
 • Je bent klaar voor een nieuwe, veelzijdige uitdaging voor de lange termijn.
 • Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar.
 • Je werkt geordend en kunt goed het overzicht bewaren. Je bent constant aan het schakelen tussen collega’s, klanten en projecten. Dit doe je zonder enige moeite.
 • Je bent zelfverzekerd, je staat stevig in je schoenen, bent no-nonsense en durft kritisch te kijken naar alle processen.
 • Goed in het motiveren, begeleiden en coachen van anderen.
 • Je bent communicatief sterk.

 

Jouw werkgeluk (& arbeidsvoorwaarden)
 • Een baan voor de lange termijn met veel ruimte om te groeien, leren en jezelf te ontwikkelen tot volwaardig en zelfstandig projectleider. Het bedrijf steekt er veel energie en tijd in om jou goed in te werken.
 • Een goed salaris tussen de €2500 en €3500 bruto per maand, afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • Je komt te werken in een jong, enthousiast team waarin hard werken gepaard gaat met liefde voor het product en een goede werksfeer.
 • Je gaat werken bij een modern, innovatief bedrijf dat gaat voor kwaliteit en maatwerk.
Enthousiast geworden?

Dan horen we graag van je! Solliciteer via onderstaande button of neem contact met ons op via info@baantreffers.nl of 0413-747163.

image_pdfimage_print