We zijn op zoek naar een productieplanner die in een veelzijdige, uitdagende functie een familiebedrijf in Uden komt versterken!

Functieomschrijving

De derde generatie van de familie runt dit productiebedrijf met 30 medewerkers. Ze groeien gestaag. Er heerst een informele sfeer, er wordt hard gewerkt als één team.

Als productieplanner heb je een afwisselende functie. Je verzorgt de dagelijkse planning van de productie, waarbij je rekening houdt met alle schakels. Je verzorgt hierbij ook de planning van de vaste chauffeurs. Je onderhoudt het contact met de 3 locaties en zorgt er samen met de productieleider voor dat de productie gedraaid wordt, zodat de juiste bestellingen op tijd de deur uitgaan en goed worden aangemeld bij de transporteur.

Voor deze rol is het belangrijk dat je het volledige proces van het bedrijf begrijpt. Daarom wordt er de tijd genomen jou met alle onderdelen van het bedrijf kennis te laten maken (en zelf te ervaren). Alleen op die manier kun je een logische planning maken. Hierin is het belangrijk dat je rekening houdt met alle schakels van het bedrijf en hierin het overzicht bewaart.

Wat worden belangrijkste werkzaamheden?

 • Ongeveer 80% van de tijd ben je bezig met planning, waarvan de productieplanning de meeste tijd in beslag neemt. Je maakt de planning, monitort deze, schakelt veel met de productieleider, stuurt bij waar nodig en in sommige gevallen gooi je ‘m helemaal om en begin je weer opnieuw
 • Je plant ook het transport voor de binnenkomende goederen. Voor de uitgaande goederen schakel je met een externe partij
 • Je bent verantwoordelijk voor de voorraadbeheer. Je controleert dagelijks of de voorraad op orde is en verzorgt de bestellingen van verpakkingen
 • Het bedrijf streeft naar een zo hoog mogelijk rendement van de productie. Hierin ben jij een belangrijke pion in het geheel. Je draagt verbeterpuntn aan en denkt mee om de organisatie naar een hoger niveau te tillen.
Functie eisen
 • Mbo+ / hbo werk- en denkniveau
 • Ervaring in planning is een pré, maar een goede motivatie en ‘het snappen’ is minstens zo belangrijk
 • Je bent stressbestendig, flexibel en je kunt snel schakelen
 • Je bewaart het overzicht en denkt altijd een stapje verder
 • Je krijgt voldoening wanneer het hele proces goed verloopt, maar je vindt het ook een uitdaging wanneer je last minute oplossingen moet bedenken of de planning compleet moet omgooien
Jouw werkgeluk ( & arbeidsvoorwaarden)
 • Fulltime baan voor de lange termijn, met zicht op een vast contract bij goed functioneren
 • Een bovengemiddeld salaris, waarbij wordt gekeken naar jouw werkervaring.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals vakantiedagen, vakantiegeld, een goede pensioensregeling, reiskosten (indien van toepassing) en o.a. leuke bedrijfsuitjes (ook belangrijk!).
Nieuwsgierig?

Heb jij in deze vacature jouw perfecte baan gevonden? Solliciteer dan snel of neem contact met ons op! We vertellen je tijdens een kennismakingsgesprek graag meer over de functie en het bedrijf.

image_pdfimage_print