Heb jij eerder gewerkt in een productie-omgeving en ben jij bekend met het automatiseren en optimaliseren van processen? Houd jij je daarnaast graag bezig met plannen, inkopen en tekenen? Voor een Udens bedrijf, gespecialiseerd in maatwerk voor stalinrichtingen, zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider / productieplanner.

 

Functieomschrijving

Dit bedrijf is een écht Brabants familiebedrijf, opgericht meer dan 70 jaar geleden. Zowel nationaal als internationaal realiseren ze de mooiste stalinrichtingen, voornamelijk in de varkenshouderij. Iedere inrichting is anders, waardoor alle wensen van de klant vertaald kunnen worden naar een uniek ontwerp. Het gehele ontwikkel- en productieproces wordt daarom ook in eigen huis uitgevoerd zodat de kwaliteit gewaarborgd kan worden.

Waar zullen je werkzaamheden uit bestaan?
Met jouw bak aan productie-ervaring, ben jij bekend met de processen die hierbij komen kijken. De informatie, kennis en expertise die in alle jaren binnen het bedrijf is opgebouwd en vastgelegd, ga jij in samenwerking met het team stroomlijnen naar geautomatiseerde processen.

Verder ben jij de spil in het bedrijf en werk je nauw samen met hoofd verkoop / productie en administratie om de projecten juist en tijdig te realiseren. Jij verzorgt de materiaalinkoop, maakt samen met de chef werkplaats de planning op en zorgt dat deze wordt bewaakt. Ook heb je vaker gewerkt met tekenprogramma’s. Bij voorkeur ben je bekend met SolidWorks, maar heb je hier nog geen ervaring mee, dan is een cursus mogelijk!

Dit alles ga je doen van maandag tot vrijdag, waarbij je bij voorkeur 32 tot 40 uur werkt. Je komt terecht in een team van ongeveer 20 collega’s. Er heerst een cultuur waarbij hard wordt gewerkt gecombineerd met Brabantse gezelligheid.

 

Functie-eisen
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt ervaring in een productie-omgeving en bent bekend met de processen en de automatisering hiervan.
  • Bij voorkeur heb je eerder gewerkt met Solid Works. Heb je hier nog geen ervaring mee, dan is het mogelijk een cursus te volgen.
  • Je staat sterk in je schoenen, kunt goed het overzicht bewaren en durft keuzes te maken

 

Jouw werkgeluk (& arbeidsvoorwaarden)
  • Je treedt direct in dienst bij de opdrachtgever zelf
  • Uiteraard word je beloond met een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Er zijn volop ontwikkel- en groeimogelijkheden
  • Je komt te werken in een hecht, gezellig team waarbij eigen inbreng wordt gewaardeerd
Interesse?

Klinkt dit als jouw droombaan en ben je nieuwsgierig geworden? Solliciteer dan snel of neem contact met ons op! We vertellen je tijdens een kennismakingsgesprek graag meer over het bedrijf. BaanTreffers is bereikbaar via 0413-747163 of info@baantreffers.nl!

image_pdfimage_print