Werk jij graag met je handen, heb je enige affiniteit met techniek én vind je het leuk je geld te verdienen in een klein bedrijf waarin je met je collega’s samen één team bent?

Functieomschrijving

Wij bieden jou de kans om je het vak van Productiemedewerker helemaal eigen te maken. Een gevarieerde baan, waarin je van aan de hand van ervaren collega’s wordt meegenomen. Zij brengen jou alle kennis bij om de machines en apparaten goed en veilig te gebruiken.

Het materiaal waarmee je werkt is voornamelijk kunststof. Maar omdat het bedrijf maatwerk levert, is het product telkens anders en brengt daarmee telkens opnieuw een nieuwe uitdaging met zich mee. De ene keer maak je een drinkbak voor koeien, de andere keer werk je samen met je collega’s aan een grote watertank.

Functie-eisen
  • Jouw vooropleiding is niet belangrijk, je leert dit vak on the job
  • Natuurlijk is enige werkervaring mooi meegenomen, maar geen harde eis
  • Belangrijker is de juiste motivatie en dat je leergierig bent
  • Verder kun je secuur werken en over enig technisch inzicht beschikt
  • Je bent fulltime beschikbaar
  • Je bent flexibel ingesteld en bereid verschillende diensten te draaien
Jouw werkgeluk (& arbeidsvoorwaarden)

Bij BaanTreffers vinden we het belangrijk dat je in een fijn team terecht komt. Een hecht en behulpzaam team dat klaarstaat voor jou en waarvan je veel kunt leren. Het inwerktraject zal op jou persoonlijk afgestemd worden, afhankelijk van jouw ervaring en kennis en waar jij behoefte aan hebt. Daarnaast krijg je natuurlijk een goed salaris dat past bij jouw kennis en ervaring.

De baan biedt mogelijkheden voor lange termijn. Het bedrijf investeert in jou en jij in hen. Een vaste aanstelling op korte termijn, heeft bij goed functioneren, de voorkeur.

Nieuwsgierig?

Benieuwd naar de functie of heb jij na het lezen van deze vacature jouw droombaan gevonden? Neem snel contact met ons op. Voor meer informatie of om direct te solliciteren!

image_pdfimage_print