Werk je graag met je handen en zoek je een leuke, parttime baan in Uden? Heb jij oog voor detail en voel je je thuis in een goed georganiseerde onderneming? Lees dan snel verder!

 

Functieomschrijving

Ter uitbereiding van het team zijn we op zoek naar een nieuwe parttime productiemedewerker. De ideale kandidaat is zeer nauwkeurig, heeft oog voor detail en technisch inzicht.

Het bedrijf is in de jaren ’70 opgericht en in de loop van de jaren heeft het bedrijf, onder de vleugels van de nieuwe eigenaar, steeds verder gespecialiseerd en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider. Klanten komen uit meer dan 30 landen en zijn in te delen in producenten, servicebedrijven en eindgebruikers.

In de moderne, nette productieruimte worden de producten op de millimeter nauwkeurig gemaakt door een loyaal team van 12 collega’s. Het werk is afwisselend omdat je maatwerk levert. Hierdoor ben je continue met verschillende profielen bezig en is het belangrijk dat je je koppie erbij houdt. Afhankelijk van jouw voorkeur en talent wordt je na een gedegen inwerkperiode allround ingezet of zal je je specialiseren in het (kunststof)lassen, magneten of snijden. 

Je werkt zelfstandig aan een werkbank, in een schone omgeving en in goede harmonie. Kwaliteit staat boven kwantiteit en er heerst een gezellige, gemoedelijke sfeer. Het werk is niet zwaar maar het is staand werk en daarom ben je fysiek goed in orde.

De productieleider zorgt dagelijks voor de planning en aansturing. Je werkt diensten van 8.30 tot 12.30 uur, 8.30 tot 14.30 uur of 12.30 tot 16.30 uur. Deze planning wordt in overleg gemaakt.

 

 Functie-eisen
  • Je bent 16 tot 30 uur per week beschikbaar
  • Je woont in Uden of nabije omgeving
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je bent zelfstandig, loyaal en sociaalvaardig
  • Je hebt oog voor detail, je bent nauwkeurig en handig en hebt technisch inzicht

 

Jouw werkgeluk (& arbeidsvoorwaarden) 

Je treedt direct in dienst bij dit bedrijf en komt te werken bij een servicegericht bedrijf met een moderne, nette werkplek, waarbij iedereen flexibel, in harmonie en enthousiast samenwerkt aan het verder uitbouwen van het bedrijf. Kwaliteit en werkplezier kenmerken de organisatie.

  • Een goed startsalaris  met groeimogelijkheden
  • Parttime dienstverband met vaste planning
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenregeling,  reiskostenvergoeding én een sport abonnement 
  • Een energieke, collegiale werkomgeving, een informele werksfeer met een hands- on mentaliteit

 

Interesse?

Nieuwsgierig geworden naar wat dit bedrijf precies doet en of deze functie iets voor jou is? Solliciteer direct en we vertellen je er graag alles over in een persoonlijke kennismaking.

We zijn bereikbaar via info@baantreffers.nl en op 0413-747163. Tot snel!

image_pdfimage_print