Op zoek naar een parttime functie voor de lange termijn binnen een productie-omgeving? Voor een vooruitstrevend teeltbedrijf zijn we op zoek naar nieuwe collega’s op maandag en dinsdag!

 

Functieomschrijving

Onze opdrachtgever is een champignonkwekerij, opgericht in de jaren ’60. Een heus familiebedrijf waar vader, moeder, dochter en zoon allemaal bij het bedrijf werken. Het bedrijf is de afgelopen jaar flink gegroeid en telt nu in totaal drie locaties. Zo hebben ze zich kunnen profileren als een grote speler binnen de branche en worden de champignons verwerkt in producten voor onder andere grote supermarktketens.

Wat ga jij doen:
Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de beste kwaliteit champignons geselecteerd worden. Kwaliteit staat erg hoog in het vaandel en zodoende kan het beste product aan de klant geleverd worden. Dit doe je door de champignons te sorteren en de zandvoetjes hiervan te verwijderen. Ook haal je de champignons van mindere kwaliteit eruit. Dit alles doe je aan een lopende band, waarbij je rouleert met collega’s zodat je werk afwisselend blijft en je niet constant op dezelfde plek staat. Aan het eind van de dag zorg je er met z’n allen voor dat je de werkplek weer netjes achterlaat.

De werkdag start om 06:30 uur en eindigt wanneer de oogst klaar is. Dit verschilt per dag maar dit is meestal tussen 14.00 uur en 17.00 uur ’s middags.

 

Functie-eisen
  • Je bent op maandag en dinsdag vanaf 6.30 uur beschikbaar en vindt het geen probleem te werken totdat de oogst klaar is.
  • Je hebt een flexibele instelling en je kunt nauwkeurig maar vlot werken.
  • Je beheerst de Nederlandse taal.

 

 Jouw werkgeluk (& arbeidsvoorwaarden)
  • Een parttime baan met vaste werkdagen voor de lange termijn.
  • Je gaat werken bij een vooruitstrevend familiebedrijf met interessante doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld operator (leidinggevend) of logistiek medewerker.
  • Je komt terecht in een gezellig divers team.
  • Startsalaris van €12,52 bruto per uur waarbij je nog mooie stappen kan maken zodra je meer ervaring hebt.

 

Nieuwsgierig?

Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze functie? Neem dan contact met ons op en samen kunnen we dan de mogelijkheden bespreken! Je kan ons telefonisch (0413-747163) en per mail (info@baantreffers.nl) bereiken of solliciteer via onderstaande button.

image_pdfimage_print