Wil je veel vrijheid en verantwoordelijkheid, klantcontact, werken met je handen en ben je klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière? BaanTreffers zoekt een monteur voor vogelwering en zonnepanelen in de regio Meierijstad!

 

Functieomschrijving

Dit kleine familiebedrijf is van oudsher een elektrobedrijf, maar heeft inmiddels ook de focus op de solarbranche. Denk hierbij aan ledverlichting, laadpalen voor elektrische auto’s, warmtepompen en zonnepanelen. Hiermee voorzien ze bedrijven en particuliere huishoudens in de regio van duurzame energie.

Wat ga jij doen?

Steeds meer mensen krijgen last van vogels die schade veroorzaken aan daken, dakgoten en zonnepanelen. Ze bouwen bijvoorbeeld nesten op het dak of bijten de bedrading kapot. Met een nest onder zonnepanelen ontstaat er minder ventilatie wat risico’s tot brandjes met zich mee kan brengen en daarnaast wordt de levensduur en het rendement van de panelen aangetast. Om dit te voorkomen wordt vogelwering geplaatst zodat de vogels niet meer onder de panelen kunnen kruipen.

Het plaatsen van vogelwering wordt jouw belangrijkste verantwoordelijkheid. Maar het houdt niet op bij enkel het plaatsen van deze wering. Jij verzorgt het contact met de klanten, maakt de planning en biedt extra diensten aan. Zie je een vieze dakgoot? Nu je toch op het dak staat, kun je die net zo goed even meenemen!

Kortom, jij regelt alles rondom aanvragen m.b.t. vogelwering. Het plaatsen van de vogelwering is geen ingewikkelde klus. Ben je handig, heb je geen hoogtevrees en vindt je het daarnaast leuk om in contact te zijn met klanten? Dan is dit een leuke job voor jou!

Op den duur zal het team uitbreiden en liggen er kansen om je te ontwikkelen tot meewerkend voorman. Uiteraard werk je volgens de veiligheidsvoorschriften en zijn alle hulpmiddelen hiervoor in jouw werkbus aanwezig.

De werkdag begint elke ochtend rond een uurtje of 7 a 8. Een bakkie koffie in de kantine, de dag doorspreken, de bus inladen en op pad! De meeste klanten zijn in de buurt van Veghel, maar voor een enkele klus reis je wat verder. Rond 16.30 – 17.00 uur ben je meestal weer terug.

 

Functie eisen
 • Je bent fulltime beschikbaar en woont in de omgeving Meierijstad
 • Je hebt een rijbewijs B of BE
 • Je bent gemotiveerd en je wil graag leren
 • Je bent handig
 • Je bent communicatief vaardig
 • Je bent fysiek in orde en hebt geen hoogtevrees
 • Heb je een VCA certificaat dan is dat mooi meegenomen. Zo niet, dan kun je deze via ons in 1 dag halen!

 

Jouw werkgeluk ( & arbeidsvoorwaarden)
 • Een fulltime baan voor de lange termijn met doorgroeimogelijkheden
 • Veel verantwoordelijkheid en vrijheid om deze nieuwe tak binnen het bedrijf op te zetten
 • Je krijgt werkschoenen en goede werkkleding
 • De kans om ervaring op te doen in een explosief groeiende sector

 

Nieuwsgierig?

Zie jij in deze vacature een mooie carrière switch of sta je aan het begin van jouw werkende leven en wil jij deze mooie, uitdagende kans benutten? Aarzel niet en solliciteer snel of informeer naar de mogelijkheden! We zijn bereikbaar op 0413-747163 of info@baantreffers.nl.

image_pdfimage_print