Voor een specialistisch bedrijf dat actief is in de kunststof is BaanTreffers op zoek naar een zelfstandig monteur die zich bezig gaat houden met het installeren van leidingsystemen op locatie. Ben jij technisch en op zoek naar een buitendienstfunctie? Lees dan snel veder!

Functieomschrijving

Je komt te werken bij een ‘no-nonsense’ bedrijf in een hecht en betrokken team van 10 medewerkers. Het gezamenlijke doel is het blij maken van klanten. Wie wil dat nou niet?

Dit Veghelse bedrijf is informeel, gepassioneerd en levert vakwerk. In de ruime, georganiseerde werkplaats worden producten naar eigen ontwerp, en volgens specificaties van de klant, gemaakt. Service en kwaliteit zijn belangrijk.

Als kunststofmonteur ga je zelfstandig of met een collega naar klanten om op locatie werkzaamheden uit te voeren. In overleg met de klant bepaal je hoe het leidingsysteem aangesloten moet worden. Je werkt voornamelijk met kunststof; een schoon, licht en veelzijdig product. Daarnaast is ook het onderhoud aan bestaande installaties een onderdeel van je werk.

Een afwisselende baan met een grote zelfstandige verantwoordelijkheid. Je komt bij veel verschillende bedrijven en staat nauw in contact met de collega’s op kantoor en de werkplaats, maar ook met de klanten. Jij bent het visitekaartje van het bedrijf en je zorgt voor een goede installatie van de kunststof leidingsystemen.

Functie-eisen
  • Je hebt een technische achtergrond in studie of werk
  • Je hebt ervaring in de installatietechniek of in het werken met kunststof (of de ambitie om dit te gaan doen!)
  • Je woont in de omgeving van Veghel en je bent fulltime beschikbaar
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B
  • Je bent fysiek goed in orde
  • Je bent op zoek naar een baan met veel ontwikkelingsmogelijkheden voor de lange termijn
 Jouw werkgeluk (& arbeidsvoorwaarden)

Bij BaanTreffers vinden we het belangrijk dat je in een fijn team terecht komt. Een hecht en behulpzaam team dat klaarstaat voor jou en waarvan je veel kunt leren. Het inwerktraject zal op jou persoonlijk afgestemd worden, afhankelijk van jouw ervaring en kennis. Het streven is om van jou een zelfstandig installatiemonteur in kunststof leidingsystemen te maken!

Deze baan biedt mogelijkheden voor de lange termijn. Het bedrijf investeert in jou en jij in hen. Een vaste aanstelling op korte termijn heeft bij goed functioneren de voorkeur.

Nieuwsgierig?

Benieuwd naar de functie of weet jij dat je na het lezen van deze vacature jouw droombaan gevonden hebt? Neem snel contact met ons op of solliciteer!

image_pdfimage_print