Zoek je een nieuwe technische uitdaging in de regio Veghel? Bij een groeiend, gezellig bedrijf waar specialistische en mooie producten gemaakt worden? BaanTreffers heeft jouw ideale baan als montagemedewerker gevonden!

 

Functieomschrijving

Dit bedrijf heeft een splinternieuw bedrijfspand, 16 medewerkers en groeit hard. Dat is ook niet zo gek als je ziet wat ze maken! Echt vakwerk en écht maatwerk.

Het basis ingrediënt is staal. Van dit staal worden voornamelijk trappen, balustrades en deuren gemaakt. De liefde voor ambachtelijk, bijzonder werk straalt er vanaf. Deze stijlvolle items worden gegarandeerd dé eyecatcher in iedere ruimte.

Het ontwerp en de productie worden gedaan in eigen huis. De producten worden met zorg en precisie gemaakt, waarna de buitendienstmonteurs het product op de juiste wijze monteren. Dit bedrijf biedt mogelijkheden in zowel de binnen- als de buitendienst:

Als binnendienstmonteur..
werk je zelfstandig, in een moderne werkplaats, aan verschillende projecten. Je bent de schakel tussen de tekenaars en de buitendienst. Dat betekent tekeningen lezen, voorbereiden, zagen, samenstellen én lassen. Lekker veelzijdig dus!

Als buitendienstmonteur..
ben je vooral op locatie aan het werk, waar je verantwoordelijk bent voor de installatie van trappen of balustrades. Je werkt daardoor in een afwisselende omgeving met afwisselende producten. Maatwerk en kwaliteit staan voorop. Je werkt nauwkeurig en zorgt er samen met jouw vaste collega voor dat je klant 100% tevreden is!

 

Functie-eisen

Als binnendienstmonteur werk je zelfstandig en secuur en heb je bij voorkeur al ervaring met metaal en MIG, MAG of TIG lassen. In de buitendienst ben je, naast dat je goed technisch inzicht hebt en goed in teamverband kunt werken, klantvriendelijk, communicatief en representatief.

Voor beide functies geldt; je bent praktisch, handig en hebt een goed technisch inzicht. Je wordt er blij van als je weer een mooi product aflevert. Je wil constant blijven leren en je kunt netjes werken.

Je hebt al enige ervaring als montagemedewerker óf de sterke ambitie om deze ervaring op te willen doen. Een goede werkmentaliteit is altijd een vereiste om binnen dit bedrijf door te groeien naar de rol van zelfstandig montagemedewerker.  Je krijgt alle ruimte om de fijne kneepjes van het vak te leren.

Je komt te werken in een hecht, leuk team waarin goed wordt samengewerkt en successen gezamenlijk worden gevierd. Mooier kan toch niet?

 

Jouw werkgeluk (& arbeidsvoorwaarden)
  • Naast een goed salaris zijn ook de overige zaken om jouw werkgeluk te vinden hier aanwezig. Een jong, enthousiast team waarin hard werken gepaard gaat met liefde voor het product en een goede werksfeer
  • Je werkt met de modernste apparatuur in een splinternieuw pand
  • Je werkt fulltime en voor langere tijd. Het bedrijf steekt er veel energie en tijd in om jou goed in te werken

 

Nieuwsgierig?

Is deze baan op jouw lijf geschreven, neem dan snel contact met ons op! Samen kijken we of deze organisatie bij je past. Misschien wil je graag sfeer proeven? Dan loop je een dagje mee om een beter beeld van het bedrijf en de werkzaamheden te krijgen. Geen probleem!

Enthousiast? Neem dan snel contact met ons op!

image_pdfimage_print