Voor een kleinschalige champignonkwekerij (+/- 15 medewerkers) tussen Veghel en Uden zijn we op zoek naar een meewerkend voorman. 

 

Waar ga je werken en wat ga je doen?

Het bedrijf is in 1991 opgericht en is gespecialiseerd in het telen, snijden, verpakken en distribueren van champignons, paddenstoelen en exoten. Met deze diversiteit brengen zij 22 verschillende soorten op de markt. De hoge kwaliteit van de producten wordt gewaarborgd door een proces zonder toegevoegde pesticiden en overbodig watertoevoer. De klanten van dit bedrijf zijn zowel nationaal als internationaal. Om deze klanten te bedienen hebben zij een eigen gezellig team van 4 vrachtwagenchauffeurs. Verder bestaat het bedrijf uit 3 fanatieke inpakkers, 3 telers (met ieder zijn eigen specialisme in schimmels), een aantal plukkers en 2 mensen op kantoor. Ter uitbreiding van het team zijn zij op zoek naar een meewerkend voorman ter uitbreiding van het team.

Als meewerkend voorman

… ben jij werkzaam in een team van 4 personen en ben je samen verantwoordelijk voor het inpakken van de producten. Het inpakken werkt machinaal, maar hier komt ook ‘mensenwerk’ bij kijken. Het tillen van kratten is ook onderdeel van het roulatiesysteem op een dag. Samen rouleer je met je collega’s op verschillende posities in de productie bij de machines. Met deze afwisseling blijft het werk leuk én is het dus niet eentonig.

… een andere belangrijke taak is dat je samen met je collega achter de lopende band staat en de champignons ‘uitleest’. Je kijkt dus wat er allemaal voorbij komt en pikt er de champignons uit waarvan het voetje er bijvoorbeeld nog aan zit, of een ‘open’ champignon en/of merkt andere ‘foutjes’ op. Deze pik je eruit en sorteer je weer voor andere doeleinden.

… een ander belangrijk onderdeel van jouw functie is het uitvoeren van na-controles op de inkomende goederenstroom, het invoeren van pakbonnen en het aansturen en coördineren van het team van inpakkers.

… de werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 07.00 tot 17.00 uur.

… krijg je de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen. Heb je de ambitie om meer kantoorwerkzaamheden te gaan verrichten, meer klantcontact te hebben en meer verantwoordelijkheden te krijgen, dan is dit zeker mogelijk.

 

Functie-eisen
  • Je bent fulltime (40 uur) beschikbaar
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal
  • Je hebt een goede werkmentaliteit en bent fysiek in orde
  • Je bent loyaal aan je collega’s, een goede werksfeer is erg belangrijk

Jouw werkgeluk (& arbeidsvoorwaarden)
  • Een baan voor het lange termijn. Een vaste aanstelling in de toekomst heeft onze intentie.
  • Je komt te werken bij een bedrijf met liefde voor het product en waar kwaliteit erg belangrijk is.
  • De communicatielijnen zijn kort en duidelijk. Er is ruimte om jezelf te ontwikkelen en in de toekomst ook meer kantoorwerkzaamheden te gaan verrichten, mocht je dit leuk vinden.
  • Het exacte salaris zal ‘aan tafel’ besproken worden en is afhankelijk van je werkervaring en leeftijd.

 


Nieuwsgierig geworden?

Ben jij na het lezen van deze vacature ook zo nieuwsgierig geworden? En wil je meer weten over het bedrijf en de werkzaamheden? Neem gerust contact op met ons, wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden. Mail, bel of solliciteer via de onderstaande button!

image_pdfimage_print