Werk jij graag met je handen, wil je graag iets maken waarin je verschillende processen doorloopt en heb je affiniteit met techniek? Dan heeft BaanTreffers een mooie baan voor jou!

Functieomschrijving

Wij bieden jou de kans om je het vak van de kunststof helemaal eigen te maken. In deze rol leg je de focus op het bewerken (werkplaats) of het installeren (buitendienstmonteur) van apparaten en leidingsystemen. Je werkt dus voornamelijk met kunststof; een schoon, licht en veelzijdig product.

In deze functie komen elementen uit de houtbewerking, metaal en installatietechniek samen. Kortom, een gevarieerde baan waarin je veel ruimte krijgt om jezelf op verschillende vlakken te ontwikkelen. Natuurlijk onder begeleiding van ervaren collega’s!

Dit Veghelse bedrijf is informeel, gepassioneerd en levert vakwerk. In de ruime, georganiseerde werkplaats worden producten naar eigen ontwerp en volgens specificaties van de klant gemaakt. Service en kwaliteit zijn belangrijk.

Afhankelijk van jouw voorkeuren werk je voornamelijk in de werkplaats waar je je bezig houdt met het produceren van o.a. filters en pompen. Draaien, frezen en kunststof draadlassen behoren tot jouw werkzaamheden. Dit werk is wat ‘fijner’ en meer mechanisch dan wanneer je als monteur aan de slag gaat. Als buitendienstmonteur werk je veelal op locatie bij de klant waar je de installatie en het onderhoud doet.

 

Functie-eisen
  • Jouw vooropleiding is niet belangrijk, je leert dit vak on the job
  • Natuurlijk is enige werkervaring mooi meegenomen, maar geen harde eis
  • Belangrijker is de juiste motivatie en dat je leergierig bent
  • Ook heb je interesse in techniek, ben je handig en van nature enig technisch inzicht
  • Je bent fulltime en voor lange termijn beschikbaar
  • Je vindt het leuk om veel variatie in werkzaamheden en klanten te hebben

 

Jouw werkgeluk (& arbeidsvoorwaarden)

Bij BaanTreffers vinden we het belangrijk dat je in een fijn team terecht komt. Een hecht en behulpzaam team dat klaarstaat voor jou en waarvan je veel kunt leren. Dit bedrijf heeft ongeveer 10 medewerkers, een platte organisatiestructuur en er heest een no-nonsens cultuur. Het inwerktraject zal op jou persoonlijk afgestemd worden, afhankelijk van jouw ervaring en kennis en waar jij behoefte aan hebt. Daarnaast krijg je natuurlijk een goed salaris dat past bij jouw kennis en ervaring.

De baan biedt mogelijkheden voor lange termijn. Het bedrijf investeert in jou en jij in hen. Een vaste aanstelling op korte termijn, heeft bij goed functioneren, de voorkeur.

 

Nieuwsgierig?

Benieuwd naar de functie of heb jij na het lezen van deze vacature jouw droombaan gevonden? Neem snel contact met ons op. Voor meer informatie of om direct te solliciteren!

image_pdfimage_print