Ben je op zoek naar een nieuwe logistieke uitdaging in Uden? Stop met zoeken! BaanTreffers heeft mooie mogelijkheden bij een gezellig Udens bedrijf voor jou. Of je nu een fulltime baan zoekt of naast jouw studie wat uren wil werken; werkgeluk gegarandeerd!

 

Functieomschrijving

Werken bij dit Udens bedrijf betekent werken met een hechte, gezellige club collega’s. De gemoedelijke en vrolijke sfeer is in het hele bedrijf voelbaar. Zowel op het hoofdkantoor als in het magazijn.

Het magazijn is van maandag t/m vrijdag geopend tussen 6.00 en 23.00 uur. Ben je een vroege vogel? Dan start je dagelijks lekker vroeg én ben je om 14.30 uur alweer klaar. Avondmensen of studenten kunnen ook later op de dag starten. Een volledige shift van 14.30 tot 23.00 of een avonddienst vanaf 17.00 uur; alles is mogelijk!

In de tijd dat je er bent, wordt er natuurlijk wel wat van je verwacht. Jij bent een logistieke topper die weet van aanpakken en houdt van afwisseling. Je wordt allround ingezet. Zo werk je afwisselend op de afdelingen inkomende goederen, inpak, expeditie of orderpicken. Heb je een hef- of reachtruckcertificaat (óf ben je bereid deze via ons te behalen?) dan wordt je ook hier met regelmaat ingezet.

Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat alle binnenkomende goederen op de juiste plek in het magazijn komen te staan, dat de orders van die dag juist worden ingepakt en/of verzameld en dat deze vervolgens bij de juiste vrachtwagen komen te staan. De collega’s van de bezorging pikken deze vervolgens op en brengen de producten naar klanten door heel Nederland.

 

Functie-eisen
  • Ervaring in de logistiek is fijn maar zeker niet noodzakelijk. Het is belangrijker dat je fysiek goed in orde. bent en graag de handen uit de mouwen steekt.
  • Je bent fulltime of parttime beschikbaar voor de langere termijn (minimaal half jaar).
  • Je vindt het leuk om diverse werkzaamheden binnen een logistieke omgeving op te pakken.

 

Jouw werkgeluk (& arbeidsvoorwaarden)
  • Een leuke logistieke (bij)baan bij een gezellig Udens bedrijf met collega’s uit de buurt.
  • Flexibele of vaste werktijden (het is mogelijk om dagelijks de vroege of de late shift te werken. Ook een combi hiervan is mogelijk).
  • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals vakantiegeld en reiskostenvergoeding).
  • De mogelijkheid om een hef- of reachtruckcertificaat te behalen.

 

Interesse?

Zin in deze nieuwe uitdaging? Wacht dan niet langer en solliciteer snel! Dit kan via onderstaande button of mail jouw cv + korte motivatie naar info@baantreffers.nl. Telefonisch zijn we bereikbaar op 0413-747163. Tot snel!

Ps. Ben je op zoek naar een bijbaan maar werk je liever in Veghel? Ook daar hebben we logistieke mogelijkheden; check deze vacature!

image_pdfimage_print