Ben jij een binnen- en buitenmens én klinkt werken in een groene omgeving jou als muziek in de oren? BaanTreffers is op zoek naar een logistiek medewerker in de boomkwekerij in de nabije omgeving van Nijnsel! Je krijgt een vaste aanstelling op korte termijn en komt terecht in een fijn en gezellig team.

 

Functieomschrijving

Deze boomkwekerij is een echt familiebedrijf en heeft ruime ervaring in de sector. Ze zijn gespecialiseerd in duurzame teelt van tuinplanten. De planten worden voornamelijk in pot verkocht aan o.a. tuincentra in heel Europa. Dit jonge, gemoedelijke en vooruitstrevende bedrijf is op zoek naar uitbereiding van het team (momenteel 15 fte).

In de rol van logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden in de loods. Collega’s verzamelen klantbestellingen in het veld en brengen de complete orders naar de loods. Hier zorg jij er – samen met het logistieke team – voor dat de planten netjes worden verpakt en verdeeld. Je maakt hiervoor gebruik van de afleverlijn. Klanten verwachten service en kwaliteit, dus de verzorging, bestickering en verpakking wordt afgestemd op de wensen van de klant.

In jouw aansturende rol zorg jij ervoor dat orders op tijd klaar staan en voorzien zijn van de juiste papieren zodat ze met de transporteurs mee kunnen. Verder verwerk je de binnenkomende goederen en verlaad je vrachten. Is het rustig in de loods? Dan help je jouw collega’s in het veld een handje. Ook dat gebeurt regelmatig!

Jouw werkdag start dagelijks om 8.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Tussendoor heb je 3x gezamenlijk pauze. In de drukke seizoenen (februari t/m april en augustus t/m september) begin je regelmatig om 7.00 uur.

Bij voorkeur heb je al enige ervaring in de logistiek en ben je op zoek naar een sturende rol. Je bent organisatorisch en communicatief sterk en kunt goed het overzicht bewaren. Je voelt je thuis in een gemoedelijk, Brabants bedrijf met betrokken en hardwerkende medewerkers.

 

Functie eisen
  • Bij voorkeur heb je al enige logistieke ervaring. Ook groene vingers zijn een plus!
  • Je bent fulltime beschikbaar (ma t/m vr) voor de lange termijn
  • Je bent fysiek goed in orde en een echte aanpakker
  • Je bent een teamplayer, secuur, stressbestendig en communicatief sterk

 

Jouw werkgeluk ( & arbeidsvoorwaarden)
  • Een goed salaris conform de cao Open Teelten (gebaseerd op kennis en ervaring, maar om je een indicatie te geven; tussen de €12,50 en €14,00 bruto per uur).
  • Vaste werktijden, vakantiedagen, vakantiegeld en een kilometervergoeding (indien van toepassing).
  • Er zijn voldoende doorgroeimogelijkheid en je krijgt de ruimte verbeteringen door te voeren in het logistieke proces.
  • Een baan voor de lange termijn met een vaste aanstelling in het vooruitzicht.
  • Je komt te werken in een klein, hecht team waarin je wordt ingezet op jouw kwaliteiten.

 

Nieuwsgierig?

Spreekt deze functie jou aan? Wil je meer weten? Neem gerust contact op en we bespreken de mogelijkheden samen. Je mag bellen (0413-747163), mailen (info@baantreffers.nl) of solliciteren via onderstaande button. Lijkt het je leuk om een dagje mee te draaien zodat je het werk kan ervaren? Ook dat is mogelijk!

image_pdfimage_print