Voor in regio Veghel is BaanTreffers op zoek naar een Logistiek Medewerker! Ben jij niet bang om je handen uit de mouwen te steken en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Kun je daarnaast nauwkeurig en zelfstandig werken? Top, dan is deze vacature iets voor jou.

 

Waar ga je werken en wat ga je doen?

Dit snelgroeiende bedrijf, dat zich blijft ontwikkelen, is gespecialiseerd in producten die gebruikt worden voor de  bouw. Met een gedreven team leveren ze altijd maatwerk voor de klant (de zakelijke sector). Het bedrijf bestaat inmiddels vijf jaar en op dit moment werken er ongeveer 20 mensen. Ter uitbreiding is het team voor de lange termijn op zoek naar een ‘allround’ logistiek medewerker.

In het magazijn word jij (als enige) verantwoordelijk voor het gehele proces.  Maar wees gerust, je hebt genoeg aanspraak want je schakelt veel met je collega's van het kantoor. En je ziet ze ook veel ;). Voor de verschillende projecten passeren veel goederen het magazijn. Jij gaat er voor zorgen dat alle opdrachten volgens planning klaargezet worden. Soms met behulp van een heftruck (certificaat kun je behalen op onze kosten) . Het is mooi meegenomen als je ervaring hebt met het besturen van een heftruck, maar dit is zeker geen must!

Met jouw inzet blijft het magazijn overzichtelijk. Verder werk je veel samen met de afdeling werkvoorbereiding, hier worden de orders opgesteld. Samen zorgen jullie ervoor dat de voorraad op en top blijft.

Het magazijn is jouw domein, jij regelt en beheert het. Jij denkt mee in hoe alles zo goed mogelijk verloopt. Al met al is het een uitdagende en verantwoordelijke functie! En ook alvast leuk om te weten; er zijn genoeg doorgroeimogelijkheden. Heb je ambities om ooit op kantoor te belanden, dan is deze mogelijk er. Mag, hoeft niet!

 

Functie-eisen
  • Je bent gemotiveerd en hebt een positieve instelling
  •  Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Beschik je over een heftruckcertificaat, dan is dat mooi meegenomen (maar geen harde eis)
  • Je vindt het leuk om in een innovatieve omgeving te werken

 

Jouw werkgeluk (& arbeidsvoorwaarden)
  • Een jong en dynamisch bedrijf
  • Parttime werken behoort ook tot de mogelijkheden
  • Prettige werkomgeving en een hecht team
  • Doorgroeimogelijkheden en ruimte voor cursussen indien daaraan behoefte is
  • Niet onbelangrijk; eens per maand een  gezellige vrijdagmiddagborrel!

 

Nieuwsgierig?

Is je interesse gewekt? Neem gerust contact op dan kunnen we de mogelijkheden samen bespreken. Je mag bellen (0413-747 163), mailen (info@baantreffers.nl) of solliciteren via onderstaande button.

image_pdfimage_print