BaanTreffers heeft meerdere goede klanten die actief zijn in verschillende branches, waar ze uiteenlopende producten maken, maar waar ze altijd op zoek zijn naar nieuwe, handige toppers. De functie: Assemblagemedewerker. Ook wel montagemedewerker genoemd!

Functieomschrijving

Werk je graag met je handen, vind je het leuk om producten samen te stellen uit verschillende onderdelen, oftewel te monteren en heb je van nature een goed technisch inzicht?

Wij bieden mogelijkheden bij verschillende type organisaties. De producten die ze maken zijn verschillend, maar wat ze gemeen hebben, is dat ze jou volop ontwikkelingsruimte bieden!

Je wordt goed ingewerkt door een ervaren, loyale collega. Je leert al werkende en er wordt goed gekeken naar wat jij nodig hebt. Ervaring is nog niet nodig. De juiste instelling en de wil om te werken en te leren daarentegen wel!

Qua type werkzaamheden kun je denken aan het volgende:

  • Het assembleren van aluminium kozijnen, ramen, deuren, hang- en sluitwerk
  • Het assembleren en monteren van kunststofmaterialen, uiteenlopend van grote tot kleine projecten in een klein team
  • Assembleren en monteren van metalen deuren, kozijnen, trappen in de buitendienst
Functie-eisen

Allereerst is het van belang dat je graag met je handen werkt. Je vindt het leuk om dingen in elkaar te zetten en hebt hiervoor een goed inzicht. Ervaring is mooi meegenomen, maar is geen harde eis. Affiniteit wel. Je kunt vast wel een voorbeeld uit een hobby, je verleden of eerdere banen bedenken waaruit dit blijkt!

Daarnaast is het belangrijk dat je leergierig bent. Je wil de werkzaamheden graag snel onder de knie krijgen, werkt secuur en je vindt het belangrijk om een goed product af te leveren.

Je bent fulltime beschikbaar, staat ervoor open om intern opgeleid te worden en je hebt de juiste mentaliteit. De rest wordt je geleerd!

Jouw werkgeluk (& arbeidsvoorwaarden)

Elk bedrijf heeft een goed inwerktraject en biedt jou de kans om jezelf te ontwikkelen. Tevens werken er bij deze bedrijven zowel jonge als ervaren mensen, allemaal enthousiast waardoor er een goede werksfeer heerst. Er wordt op z'n tijd flink 'geouwehoerd', maar daarnaast ook hard doorgewerkt. Dat klinkt als de ideale combinatie, toch?

Uiteraard krijg je een prima salaris en start je met de intentie om snel in vaste dienst te treden!

Nieuwsgierig?

Wij willen je graag meer vertellen over de mogelijkheden! Ben je enthousiast en denk je dat dit jouw baan zou kunnen zijn?  Neem dan snel contact op en we gaan samen bekijken wat de beste opties voor jou zijn!

image_pdfimage_print