BaanTreffers timmert hard aan de weg en is op zoek naar een nieuwe collega. Word jij onze nieuwe intercedent en kom jij ons winnende team versterken?

 

Functieomschrijving

BaanTreffers is een jong bemiddelingskantoor, gevestigd in Veghel, en actief in de regio. We detacheren, werven en selecteren de beste kandidaten voor verschillende (voornamelijk MKB) bedrijven uit de buurt. We zijn persoonlijk, laagdrempelig, ‘gewoon gezellig’ en bij BaanTreffers staat werkgeluk op één!

En wat we belangrijk vinden voor onze kandidaten, vinden we ook belangrijk voor onszelf. We nemen ook ons eigen werkgeluk erg serieus. Met veel vrijheid, verantwoordelijkheid en veel ruimte voor creatieve ideeën en eigen inbreng. We vieren onze successen en maken van onze werkweek een feestje!

Natuurlijk komen die successen niet vanzelf. We zetten ons dagelijks keihard in om perfecte, langdurige matches te maken tussen de nieuwe generatie werkzoekenden en bedrijven die begrijpen dat werkgeluk een arbeidsvoorwaarde is.

Onze kandidaten zijn mensen ‘uit de buurt’ welke -naast nieuw werkgeluk- een nieuwe baan in de logistiek, techniek, administratie of marketing zoeken. We maken enerzijds gebruik van goede, lokale vacaturebanken en anderzijds gaan we ook pro actief op zoek naar professioneel talent via bijvoorbeeld LinkedIn Recruiter.

We zijn op zoek naar een proactieve collega die zich helemaal kan vinden in de visie van BaanTreffers. Je bent enthousiast, werkt secuur, behoudt het overzicht en bouwt binnen no-time een goede relatie op met onze werkenden en opdrachtgevers.

Heb je al ervaring in de arbeidsbemiddeling maar ben je op zoek naar meer vrijheid, minder targets en wil je jouw eigen strategie bepalen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Omdat we met een klein team werken, zijn de werkzaamheden divers en uiteenlopend. Zo schrijf je wervende vacatureteksten, voer je kennismakingsgesprekken met werkzoekenden en breng je de juiste kandidaat bij het juiste bedrijf onder de aandacht. Je bent bezig met acquisitie, relatiebeheer, intakes, het vervullen van vacatures en de bijbehorende administratie.

 

Functie-eisen
  • Je hebt hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur in de commerciële of economische richting.
  • Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar (dagen en uren in overleg).
  • Ervaring in de arbeidsbemiddeling is een pre.
  • Sociaal, energiek, secuur en proactief.
  • Je bent commercieel ingesteld en communicatief vaardig (mondeling en schriftelijk). Je vindt het leuk om tussen verschillende doelgroepen (o.a. werkzoekenden en bedrijven) te schakelen.

 

Jouw werkgeluk ( & arbeidsvoorwaarden)
  • Je komt te werken in een jong team van 4 fulltime en 2 parttime collega’s.
  • Je krijgt een afwisselende baan voor de lange termijn waarin je de vrijheid krijgt om nieuwe projecten op te starten en de werkzaamheden op je te nemen die jou het beste liggen. Eigen initiatief wordt gewaardeerd!
  • BaanTreffers biedt je een gezellige, informele en ambitieuze werkomgeving. We hebben geen targets, maar wel mooie toekomstplannen. Er wordt hard gewerkt, maar ook hard gelachen.
  • Een goed salaris (tussen €2400,00 en €3250,00 bruto per maand, afhankelijk van ervaring) en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Een mooi nieuw kantoor (mét lekkere koffie).

 

Nieuwsgierig?

Lijkt het je leuk om je bij ons team te voegen? Laat van je horen! Je mag bellen (0413-747163), mailen (info@baantreffers.nl) of solliciteren via onderstaande button en wie weet nodigen we je binnenkort uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Tot snel!

image_pdfimage_print