Ben jij een ‘binnenmens’ dat graag met buiten bezig is? Voor een boomkwekerij in Nijnsel zijn we op zoek naar een fulltime commercieel medewerker binnendienst. In deze rol ben je de schakel tussen de klant, leveranciers en de collega’s in de boomkwekerij.

 

Functieomschrijving

Deze boomkwekerij is een echt familiebedrijf en heeft ruime ervaring in de sector. Het bedrijf telt 25 hectare waarop ze bijna 300 verschillende soorten planten kweken. Dit duurzame, innovatieve en vooruitstrevende bedrijf is op zoek naar uitbereiding van het team (momenteel 13 fte).

In de rol van commercieel medewerker binnendienst ben je dagelijks in contact met klanten uit binnen- en buitenland. Per mail of telefonisch handel je bestellingen af, beantwoord je vragen en zorg je altijd voor de juiste service. Je schakelt met daarnaast met transporteurs, toeleveranciers en met de medewerkers in de kwekerij en de verzendhal.

Je bent verantwoordelijk voor o.a. de verkoopadministratie, offertes, voorraadbeheer en een goede planning. Ook help je regelmatig een handje in de kwekerij of met het verzendklaar maken van bestellingen. Kortom, een veelzijdige baan waarin het belangrijk is dat je daadkrachtig, organisatorisch sterk en flexibel bent.

Kwaliteit en goede service zijn belangrijke kernwaarden van de organisatie. Daarom zet jij, samen met het hele team, graag een stapje extra om aan de verwachtingen van de klant te kunnen voldoen. Je bent communicatief vaardig, service gericht en je streeft altijd naar een goede klanttevredenheid.

Binnen het bedrijf hangt een gemoedelijke sfeer. Iedereen werkt dagelijks met veel plezier en passie. Jij past met jouw enthousiasme en leergierigheid goed in het team. Een leuke, afwisselende baan waarin je je volop kan ontwikkelen en met veel ruimte voor groei en eigen initiatief.

 

Functie-eisen
  • Je bent fulltime beschikbaar (maandag t/m vrijdag) voor de lange termijn.
  • Minimaal mbo werk- en denkniveau met goede commerciële en communicatieve vaardigheden.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed. Duits is een pre.
  • Je bent daadkrachtig, enthousiast en nauwkeurig.
  • Je hebt affiniteit met de groene sector (tuinplanten).

 

Jouw werkgeluk (& arbeidsvoorwaarden)
  • Een goed marktconform salaris volgens de cao Open Teelten.
  • Vaste werktijden, vakantiedagen, vakantiegeld en een kilometervergoeding (indien van toepassing).
  • Een uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief en jezelf te ontwikkelen binnen het bedrijf.
  • Een leuke baan voor de lange termijn in een dynamische, groene, sector.

 

Nieuwsgierig?

Spreekt deze functie jou aan? Wil je meer weten? Neem gerust contact op en we bespreken de mogelijkheden samen. Je mag bellen (0413-747163), mailen (info@baantreffers.nl) of solliciteren via onderstaande button.

image_pdfimage_print