Heb jij jouw rijbewijs C,  rijd je met de bakwagen (of heb je dit in het verleden gedaan), maar heb je het bijvoorbeeld op dit moment niet naar je zin bij je huidige werkgever?

Kom dan eens bij ons op de koffie (of drink wat anders, maar geen alcohol 😉 ) want wij hebben een aantal goede contacten met gerespecteerde bedrijven in de regio die altijd op zoek zijn naar ‘goeie’ mensen.

Deze bedrijven zijn zeer verschillend, dus je kunt een bewuste keuze maken voor wat het beste bij je past. Of ga ‘gewoon’ eens bij drie bedrijven kijken, zo heb je een betere indruk en is het wellicht gemakkelijker kiezen.

Je hebt o.a. keuze uit:

  • Dag-, avond-, of nachtdiensten, of een combinatie hiervan
  • Nationaal of internationaal
  • Koeltransport, stukgoed, geconditioneerd- of agrarisch vervoer

 

Functie-eisen

Heb je al een rijbewijs C en ervaring, dan ben je al goed op weg! Natuurlijk is het ook belangrijk dat je over een goede werkmentaliteit beschikt en dat je flexibel bent. Zoals je weet; de werktijden zijn vaak niet van 9 tot 5. Maar afhankelijk van jouw wensen, kijken we naar het type bedrijf en vracht dat het beste bij jou aansluit.

Droom je ervan om chauffeur te worden, maar ontbreekt het rijbewijs en de ervaring nog? Wij bespreken graag met jou de mogelijkheden om, op kosten van het bedrijf, jouw rijbewijs C te behalen. Dus ben je ambitieus en wil je jouw dromen waarmaken? Dan ben je ook hier aan het juiste adres!

 

Jouw werkgeluk (& arbeidsvoorwaarden)
  • Wij vinden het belangrijk dat jij als chauffeur wordt gewaardeerd en dat er met je wordt meegedacht in de planning bijvoorbeeld. Je werkt als team, dus gemoedelijkheid staat voorop
  • Kies voor een bedrijf dat bij je past, we hebben verschillende mogelijkheden!
  • Heb je ambities om ook ‘zwaardere’ vrachtwagens te rijden en bijvoorbeeld door te groeien naar een vrachtwagen met aanhanger of trekker oplegger? Bespreek dan met ons jouw dromen!
  • Een marktconform salaris, fijne werksfeer en goede secundaire arbeidsvoorwaarden

 

Nieuwsgierig?

Bespreek de mogelijkheden met ons en we gaan samen op zoek naar de juiste werkgever waar jij op kort termijn in vaste dienst komt!

image_pdfimage_print