Ben je op zoek naar een zelfstandige baan met veel klantcontact? We zijn op zoek naar een monteur met technisch inzicht (ervaring niet vereist) die het leuk vindt klanten door het hele land te bezoeken. Interesse? Lees snel verder!

 

Functieomschrijving

Dit Udens bedrijf is in 2019 opgericht onder de vleugels van een stabiel moederbedrijf. Klanten zijn met name retail- en horecaondernemingen; van kleine zelfstandigen tot grote ketens gevestigd in  Nederland of Vlaams België. De afgelopen jaren is er een stevige fundering gelegd en het is nu tijd om uit te gaan bereiden. Groeien doen ze stap voor stap omdat kwaliteit en goede service het allerbelangrijkst zijn.

Het team bestaat momenteel uit 4 collega’s, waarvan 2 collega’s op kantoor en 2 monteurs. Ter uitbereiding van het team zijn we op zoek naar een extra collega in de buitendienst. Goed om te weten: je werkt 4 dagen van 9 uur én je treedt direct in dienst bij de opdrachtgever zelf.

Meestal bezoek je per dag 4 a 5 klanten. Je krijgt alle vrijheid en verantwoordelijkheid in jouw dagplanning. De andere monteurs starten vaak rond 6 uur zodat ze de drukte op de weg voor zijn, maar je bent hierin vrij om jouw eigen tijd in te delen. Afspraken worden niet gepland en je krijgt voldoende tijd om jouw werk goed en netjes te doen. Kwaliteit is immers het speerpunt van de organisatie. Omdat het vaak om millimeterwerk gaat, is secuur kunnen werken een must.

Bij klanten verleen je service, vervang je onderdelen of voer je metingen uit. De werkzaamheden vereisen enig technisch inzicht hoewel ervaring of een technische achtergrond niet vereist zijn. Heb jij 2 rechterhanden, kun je secuur werken, vind je het leuk om klantcontact te hebben en lijkt het je leuk om bij een ambitieuze, jonge organisatie te werken? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

 

Functie eisen
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B
  • Je bent wekelijks 4 x 9 uur beschikbaar voor de lange termijn (3 dagen per week is ook bespreekbaar)
  • Je kunt secuur en zelfstandig werken en hebt technisch inzicht
  • Je hebt een service verlenende instelling en bent communicatief vaardig

 

Jouw werkgeluk ( & arbeidsvoorwaarden)
  • Een afwisselende baan bij een startup binnen een unieke branche
  • Een dienstverband rechtstreeks bij de opdrachtgever voor de lange termijn
  • Een marktconform salaris (tussen €2000,00 en €2750,00 per maand op fulltime basis) afhankelijk van ervaring en achtergrond
  • Werken in een leuk team in een informele werksfeer

 

Nieuwsgierig?

Nieuwsgierig geworden naar wat dit bedrijf precies doet en of deze functie iets voor jou is? Solliciteer direct en we vertellen je er graag alles over in een persoonlijke kennismaking.

We zijn bereikbaar via info@baantreffers.nl en op 0413-747163. Tot snel!

image_pdfimage_print