Voor een innovatief, groen en groeiend bedrijf in Veghel zijn we op zoek naar een weekendkracht voor de schoonmaak van vrachtwagens. Ben jij op zoek naar een bijbaan voor de zaterdagmiddag? Lees dan snel verder!

 

Functieomschrijving

Voor één van onze vaste opdrachtgevers zoeken we een weekendkracht. Je komt zelfstandig te werken onder begeleiding van de afdeling logistiek. Als schoonmaakmedewerker maak je iedere keer weer chauffeurs blij met een schone, frisse cabine. Je maakt deze schoon door deze uit te stoffen en te poetsen met de aangereikte middelen. Je werkt wekelijks op zaterdag van 12.00 tot 17.00 a 18.00 uur. Heb je vakantie, dan is het mogelijk om in de middagen extra uren te maken als je wil.

Extra interessant: omdat je in het weekend werkt, ontvang je interessante toeslagen. Op zaterdag tussen 15.00 en 23.00 uur is dit 25% extra.

 

Functie-eisen
  • Je bent tot minimaal eind dit schooljaar op zoek naar een bijbaan voor de zaterdagmiddag.
  • Je woont in Veghel of nabije omgeving.
  • Je kunt zelfstandig en netjes werken.

 

Jouw werkgeluk (& arbeidsvoorwaarden)
  • Een leuke bijbaan binnen een innovatief, groeiend bedrijf.
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw werkdag in te delen.
  • Goed salaris, interessante toeslagen en goede arbeidsvoorwaarden
Interesse?

Op zoek naar een nieuwe bijbaan en past dit in jouw straatje? Wacht dan niet langer en solliciteer direct! Neem contact met ons op via 0413-747163 of info@baantreffers.nl of via de sollicitatiebutton. Tot snel!

image_pdfimage_print