Houd jij ervan als dingen op rolletjes lopen? Ben je georganiseerd en gestructureerd? Dan is deze job wellicht iets voor jou.. BaanTreffers zoekt een medewerker voor het bedrijfsbureau bij een stabiel, internationaal bedrijf in Veghel.

 

Waar ga je werken & wat ga je doen?

Dit bedrijf is een internationale handelsorganisatie met verschillende vestigingen wereldwijd. Toch voelt het op dit Veghelse kantoor als werken in een kleinschalige organisatie. Dat komt omdat de interne lijntjes kort zijn, er snel geschakeld wordt en de Nederlandse afdeling zelfstandig opereert en uitsluitend verkoopt aan Nederlandse klanten.

Hoewel het bedrijf alleen verkoopt aan Nederlandse klanten, heb jij te maken met zowel nationale als internationale partners. Vandaar dat je naast Nederlands, ook de Engelse taal beheerst. Spreek je ook nog een woordje Duits? Dan is dat mooi meegenomen!

Je maakt deel uit van een team van 10 collega’s. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor o.a. de goederen ontvangst, binnen boeken, SAP, manco’s en retour en de algehele inventarisatie. Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het organiseren, sturen, plannen en uitvoeren van de goederenstromen binnen de organisatie, waarbij je werkt in SAP. Je schakelt in jouw rol met vrijwel alle andere afdelingen, waaronder veel met de collega’s van logistiek.

Jouw vaste werkdagen zijn in ieder geval woensdag, donderdag en vrijdag. Eventueel kan de functie uitgebreid worden met 1 extra dag op kantoor. Wil je graag fulltime werken en zie je een combirol wel zitten? Dan word je de overige uren ingezet in het magazijn. De werktijden op het bedrijfsbureau zijn van 7.00 tot 15.30 uur. Op de afdeling heerst er een informele sfeer en het teamgevoel is groot.

Er is veel ruimte om in deze rol te groeien en voor de lange termijn uitdaging te vinden. Ervaring in een soortgelijke rol is welkom maar zeker niet vereist. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid binnen een dynamisch bedrijf waarbij snel op veranderende marktsituaties gereageerd wordt.

 

Functie-eisen
 • Je hebt minimaal Mbo werk- en denkniveau
 • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar op woensdag t/m vrijdag (evt. aangevuld met extra uren op het bedrijfsbureau en/of in de logistiek)
 • Je beheerst de Nederlandse taal en hebt minimaal basiskennis van de Engelse taal. Beheersing van de Duitse taal is mooi meegenomen
 • Ervaring in administratie en/of in de logistiek pre
 • Ervaring met SAP is een plus maar niet vereist
 • Je staat sterk in je schoenen, bent stressbestendig en je werkt nauwkeurig
Jouw werkgeluk (& arbeidsvoorwaarden)
 • Een goed salaris tussen de €2400,- en €2700,- bruto per maand (op fulltime basis)
 • Een baan voor de lange termijn met een vaste aanstelling in het vooruitzicht.
 • Goede ontwikkelingsmogelijkheden en de mogelijkheid om interne en externe opleidingen te volgen.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen, 8,33% vakantiegeld, ADV en op termijn een goede pensioenregeling en collectiviteitskortingen.
 • Leuke activiteiten zoals een personeelsuitje, sinterklaasfeest of een kerstbijeenkomst!
Interesse?

Spreekt deze functie je aan en wil je meer weten? We horen graag van je! Mail jouw cv en korte motivatie naar info@baantreffers.nl of vul het formulier in via onderstaande sollicitatiebutton. Zijn er vragen? Stel ze gerust!

image_pdfimage_print