4D planner voor bouw- en/of infraprojecten

Vacature details

Carrièreniveau:
Starter, Junior, Medior, Senior
Dienstverband:
32 - 40 uur
Opleidingsniveau:
WO, HBO, MBO
Vakgebied:
Bouw / Techniek, Overige
Salaris:
€2300,- en €4500,- bruto per maand
Plaats:
Uden
Regio:
Noord-Brabant

Voor het Udense bedrijf 4D construct is BaanTreffers op zoek naar een 4D planner. Als 4D planner breng je complexe bouw- en infraprojecten tot leven! Je voegt een extra dimensie toe aan 3D bouwtekeningen, namelijk ‘tijd’! Hierdoor ben je de schakel tussen ontwerp, werkvoorbereiding en uitvoering. Heb je interesse in zowel bouw en/of infra als het werken met software applicaties? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

4D construct is een ambitieus en innovatief Udens bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in 4D planningen voor grote en complexe bouw- en infraprojecten door heel Nederland en België. Om een 4D model te maken zijn ten minste de volgende 3 ingrediënten nodig: 3D bouwtekeningen (BIM-modellen), een balkenplanning en de juiste software. In een 4D model wordt ruimtelijke data (3D) met tijdsgebonden data (planning) geïntegreerd tot één dynamisch 4D model. Hiermee wordt een extra laag planningsinformatie toegevoegd waardoor visueel inzicht wordt gecreëerd in de toekomst van de bouw. Dit biedt meer inzicht in het bouwproces en zorgt voor meer efficiëntie. Ook kunnen eventuele bottlenecks op het gebied van planning van onderaannemers, personeel en materiaal op voorhand opgespoord én opgelost worden.

Ter uitbereiding van het team (nu 3 collega’s ) is 4D construct op zoek naar een 4D planner. Je werkt aan de meest uitdagende projecten van Nederland en België. Je werkt regelmatig op locatie van het project waar je overlegt en spart met o.a. aannemers en werkvoorbereiders van verschillende bouw- en infrabedrijven. Je sluit aan bij meetings en bijeenkomsten, geeft advies en uitleg over de 4D planning en bewaakt de voortgang van projecten. Verder vul je de andere helft van jouw werkweek met het uitwerken van projecten in de 4D software.

Het plannen met 4D software is enorm gegroeid de laatste jaren en zit nog steeds in de lift. Er wordt volop in geïnvesteerd en ontwikkeld door grote aannemers. 4D construct heeft hierin ook grote ambities wat jou de mogelijkheid biedt om hierin mee te groeien. Alvast goed om te weten: je treedt direct in eigen dienst bij 4D construct.

Functie-eisen

 • Je hebt ervaring of affiniteit met de bouw- of infrasector, BIM en het werken met software en applicaties*
 • Je hebt minimaal MBO+ werk- en denkniveau
 • Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar
 • Je bent communicatief sterk en kunt goed levelen met aannemers en bouwmedewerkers
 • Je bent visueel ingesteld, hebt een helicopterview en je kunt goed omgaan met hectiek
 • Je bent zelfstandig, oplossingsgericht en leergierig
 • Je hebt rijbewijs B

*Bij voorkeur zijn we op zoek naar iemand die al ervaring heeft in de infra- of bouwsector en/of met BIM. Heb je deze ervaring nog niet maar heb je wel kennis van software/applicaties of een enorme drive, een oplossingsgerichte mindset en passie voor techniek en digitalisering? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren zodat we in een persoonlijke kennismaking de mogelijkheden samen verder kunnen onderzoeken.

 •  

Jouw werkgeluk (& arbeidsvoorwaarden)

 • Je krijgt de kans om alles te leren op het gebied van 4D plannen en bij te dragen aan prestigieuze bouwprojecten
 • Een salaris tussen de €2300,- en €4500,- bruto per maand
 • Een dynamische werkomgeving met veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke groei
 • Een contract bij 4D construct met o.a. 30 vakantiedagen, volledige dekking van je pensioenpremies, een reiskostenvergoeding of een auto van de zaak, een krachtige i7+ laptop, mobiele telefoon en een opleidingsbudget voor het volgen van trainingen en cursussen
 •  

Nieuwsgierig?

Ben je enthousiast of wil je meer weten? Dan horen we graag van je! Contacteer ons via onderstaande button of stuur jouw cv en korte motivatie naar info@baantreffers.nl of bel ons op 0413-747163.

INTERESSE?

Nieuwsgierig naar deze vacature of wil je meer informatie over de functie? Ingrid helpt je graag! Mail naar info@baantreffers.nl of bel 0413-747163.

Ingrid van der Heijden uitzendbureau veghel

Je kunt natuurlijk ook direct solliciteren. Laat jouw gegevens achter en BaanTreffers neemt snel contact met je op!

Bekijk onze nieuwste vacatures:

Medewerker bedrijfsbureau

Opleidingsniveau:
HBO, MBO
Carrièreniveau:
Medior, Senior
Dienstverband:
32 - 40 uur
Salaris:
€2300,- tot €2800,- bruto per maand
Plaats:
Veghel
Ben jij een organisatietalent, een planner en communiceer je kraakhelder? Word medewerker bedrijfsbureau in Veghel voor 32 tot 40 uur ...

Tuinman / facilitair medewerker bedrijventerrein

Opleidingsniveau:
Geen opleiding / N.v.t.
Carrièreniveau:
Junior, Medior, Senior
Dienstverband:
0 - 16 uur, 16 - 24 uur
Salaris:
€14,75 bruto per uur
Plaats:
Schijndel
Voor een mooie opdrachtgever in Schijndel zijn we op zoek naar een parttime tuinman / facilitair medewerker voor 8 tot ...

Intercedent bij BaanTreffers – bemiddelaar in werkgeluk!

Opleidingsniveau:
WO, HBO
Carrièreniveau:
Starter, Junior, Medior
Dienstverband:
32 - 40 uur
Salaris:
€2600,- tot €3650,- bruto per maand
Plaats:
Veghel
BaanTreffers timmert hard aan de weg en is op zoek naar een nieuwe bemiddelaar in werkgeluk. Word jij onze nieuwe intercedent ...
× Stuur een appje