Ben je op zoek naar een uitdagende baan in de bouw? Wij zoeken een torenkraanmachinist voor een hecht familiebedrijf die binnenkort haar 100ste verjaardag mag vieren!

 

Waar ga je werken?

Dit veelzijdige bedrijf, waar altijd een gemoedelijke sfeer hangt op de werkvloer, bestaat al decennia en heeft projecten in met name Brabant. De opdrachten zijn enorm gevarieerd: van woningbouw tot utiliteitsbouw en van restauratie tot nieuwbouw. In deze rol van kraanmachinist houd jij vanaf grote hoogte het overzicht over de bouwplaats. Je bestuurt de torenkraan en zorgt je ervoor dat het bouwproces zo goed mogelijk verloopt.

 

Wat ga je doen?

Vanuit jouw glazen cabine in de torenkraan (mobiel of vast) zorg je ervoor dat de bouwmaterialen op de juiste plaats worden gezet zodat je collega’s direct aan de slag kunnen. Je houdt goed in de gaten wat er gebeurd en speelt daarop in. Is de kraan even niet nodig, dan vind je het geen probleem om je collega’s te assisteren en ondersteunen met andere werkzaamheden op de bouwplaats.

 

Wat neem je mee?
  • Je hebt werkervaring als (toren)kraanmachinist en bent -bij voorkeur- in het bezit van de benodigde TCVT-papieren, W4-01 en/of W4-06
  • Je hebt al een VCA certificaat of je bent bereid deze te behalen
  • Je bent een echte teamspeler en denkt graag mee met de processen op de bouwplaats

 

Wat bieden wij jou?
  • Een vast dienstverband bij het bedrijf zelf
  • Je ontvangt een mooi salaris (bouw cao) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een uitdagende baan met volop (interne) ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden
  • 45 vakantie- en roostervrijedagen per jaar
  • Leuke extra’s zoals korting op sporten, vrij met carnaval en gezellige personeelsfeestjes en verschillende activiteiten

 

Enthousiast geworden?

Is deze baan iets voor jou? We zien jouw sollicitatie graag tegemoet. Je mag solliciteren via onderstaande button of stuur jouw cv + korte motivatie naar info@baantreffers.nl. Wij vertellen je daarna graag meer over het bedrijf en de functie zodat je goed voorbereid op sollicitatiegesprek gaat bij dit mooie bedrijf!

Vragen? Ook die zijn welkom. We zijn bereikbaar op 0413-747163 of 06-29174376 (ook WhatsApp). Tot snel!

image_pdfimage_print