Simone is een gedreven starter, op zoek naar een serieuze baan voor langere tijd. Met haar diploma hbo Communicatie op zak en de werkervaring die ze o.a. als projectleider marktonderzoek heeft opgedaan, is ze klaar voor om zich in een langdurige online marketing functie te storten.

Ze heeft een cursus Google AdWords gevolgd, maar ook onlangs de cursus ‘Basisprincipes van de online marketing’ afgerond. Ze is weer volledig op de hoogste van de nieuwste ontwikkelingen en kennis is opgefrist. Tijd om dit dus snel in de praktijk te brengen! Verder heeft ze ervaring met WordPress, SEO, SEA en Social Media.

Ze houdt van afwisseling, dus ook op het gebied van Communicatie en het creëren van content kan Simone een mooie toevoeging voor ieder bedrijf zijn!

Ze voelt zich het prettigst in een kleine, informele organisatie waar snel geschakeld kan worden. Ze is leergierig en coachbaar, maar neemt ook graag zelf initiatief en denkt mee in verbeterprocessen. Simone werkt secuur en is goed met computersystemen. Ze spreekt Nederlands en Engels, woont samen in Boekel en is per direct full time beschikbaar.

Simone kan niet wachten zich te ontwikkelen tot ervaren Online Marketeer of Communicatie deskundige. Neem contact met ons op, dan plannen wij een afspraak voor jullie in!

image_pdfimage_print